Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1257
images: 7832
youtube videos: 462
Files: 10
Groups: 1

Suurpeliin viime hetken muutoksia

user image 30.07.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Harrastepelit

Toimintaa siirtyy Kuivurilta huoltotiloille

Suurpeliin viime hetken muutoksia

Lauantaina Jämsässä pelattavan Suurpelin järjestelyitä hoitava Anssi Mennala Jämsän Paintballista kertoo, että tämän vuoden peliin tulee vielä muutoksia ja sääntöihinkin hieman tarkennuksia.

Aamulla paikalle tullessa parkkipaikkatilaa on aiemmista vuosista poiketen myös huoltotilan uudella parkkikentällä, jossa aiemmin oli kisakenttä. Tämän lisäksi Kuivurin parkkialue on myös käytössä entiseen malliin.

Peliin ilmoittautuminen siirtyy Kuivurilta huoltotilalle ja samoin ruokamyynti ja Sissoksen teltat tulevat huoltotilan/ykköstukikohdan läheisyyteen.

Myös palkintojenjako pidetään huoltotiloilla.

Tukikohtiin pelaajien kannattaa ottaa mahdollisimman vähän tavaraa ja pitää varusteet mahdollisuuksien mukaan autoilla. Ykkös- ja kolmotukikohdat ovatkin varsin lähellä parkkipaikkoja. Koronatilanteen vuoksi takavuosina käytettyä kamojen konttikuljetusta erätauoilla ei järjestetä.

Huomioita/muutoksia/tarkennuksia varsinaiseen peliin ja sen sääntöihin:

  • Ajoneuvot siirtyvät kakkostukikohdan käyttöön. Ajoneuvojen ampujat voivat käyttää vain mekaanisia värikuula-aseita. (Näitä löytyy järjestäjän puolelta jos ei ole omaa.)

  • Lääkintävatia käyttämään tarvitaan kaksi pelaajaa, toinen siirtämään vatia itseään ja toinen kuljettamaan vadin paikkaa ”mainostavaa” tiimin lippua. Jos kumpikaan näistä pelaajista saa osuman, niin vati tuhoutuu kyseisen 15 minuutin käyttömahdollisuuden osalta. Tuhoutumisen jälkeen vati ja lippu pitää kuljettaa omaan tukikohtaan ennen kuin sen voi ottaa uudestaan käyttöön.

    Eri tukikohdilla on kaksi tai kolme vadin 15 minuutin käyttöä. Vati pitää käyttää tukikohdassa näiden välissä, eli esim. kolmostukikohdasta ei voi pitää vatia käytössä 45 minuuttia putkeen.
  • Joukkueet huomioikaa, että kilpiä on tänä käytössä vuonna kolme kappaletta per joukkue.

Suurpelin netti-ilmoittautuminen on päättynyt, mutta pelipäivän aamulla paikan päällä ilmoittautumalla pääsee edelleen mukaan.

Linkkejä: 


Toimintaa siirtyy Kuivurilta huoltotiloille

sp2020muutokset.jpg 

Tags