Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1257
images: 7832
youtube videos: 462
Files: 10
Groups: 1

Jenkkisarjojen peruutukset jatkuvat

user image 16.07.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

World Cupin järjestämistä toivotaan

Jenkkisarjojen peruutukset jatkuvat

Yhdysvaltojen National Xball League on ilmoittanut kaikkien loppuvuodelle suunniteltujen alueellisten turnaustensa peruuttamisesta. Kolmea tapahtumaa suunniteltiin korvaamaan koko maan kattavia kisoja, jotta joukkueiden ei olisi tarvinnut matkustaa aivan niin paljoa ja iso osa pelaajista olisi pystynyt lentoliikenteen sijaan käyttämään autoja. Koronatilanne on Yhdysvalloissa kuitenkin kehittynyt siihen suuntaan, että sarja katsoi parhaaksi perua nämä suunnitelmat.

Tässä vaiheessa toiveena on että NXL saisi tänä vuonna järjestettyä vielä metsäturnaussarja ICPL:n turnauksen lokakuussa Chicagossa ja World Cupin marraskuussa Floridassa sekä Euroopan puolella yhden NXL-turnauksen Espanjassa lokakuussa.

World Cup on perinteisesti järjestetty Floridassa eikä tähän ilmeisesti suunnitella muutosta. Viime päivien uutiset ovat kuitenkin olleet varsin huolestuttavia, osavaltion koronatartuntojen määrä on noussut uuteen huippuun, joten kukaan ei tiedä miten tilanne ehtii kehittyä.

NXL:n presidentti Tom Cole on kommentoinut, että Cup järjestetään jos se onnistuu turvallisesti ja turvallisuusmääräysten suhteen onnistuu. Erilaisia vaihtoehtoja voisivat olla tapahtuman jakaminen kahdelle viikonlopulle tai jopa turnauksen järjestäminen vain pro-joukkueille, jos ei muuta saada aikaan.

Linkkejä:

Tags