Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1258
images: 7833
youtube videos: 462
Files: 10
Groups: 1

NXL konferensseihin kauden 2020 pelastamiseksi

user image 13.05.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Koronarajoitukset pakottavat keksimään uutta

NXL konferensseihin kauden 2020 pelastamiseksi

National Xball League on julkaissut suunnitelman, jolla sarja pyrkii saamaan pelit jälleen käyntiin Yhdysvalloissa. Kauden ensimmäinen turnaus Las Vegasissa maaliskuun alussa saatiin pelattua juuri ennen koronapaniikin alkua, mutta sen jälkeen sarja on joutunut peruuttamaan touko- , kesä- ja syyskuulle aiotut tapahtumansa. Tämä jättää varsinaisista turnauksista jäljelle vain marraskuussa Floridassa pelattavan World Cupin.

Normaalien turnausten tilalle suunnitellaan nyt kolmea pienempää tapahtumaa, joissa pro-joukkueet on jaettu West, East ja South Central –konferensseihin. Tämä vähentäisi matkustamisen tarvetta ja antaisi tietysti vähän mahdollisuuksia sijoitella turnauksia niin, että eri osavaltioiden koronarajoitukset ehtivät hellittää. Turnauspäivät ovat siis tässä vaiheessa vielä hämärän peitossa.

Pro-tiimit pelaavat siis yhden turnauksen määrätyssä konferenssissaan, mutta divisioonajoukkueet voivat osallistua mihin turnaukseen tahansa tai vaikka useampaan, joista sitten paras tulos lasketaan mukaan kauden sarjataulukkoon World Cupiin lähdettäessä.

nxl2020conferences.jpg

West
Los Angeles Ironmen
Edmonton Impact
San Diego Dynasty
Seattle Uprising- Professional Paintball team
Seattle Thunder
Sacramento DMG

South Central
Houston Heat
San Antonio X-Factor
ac: Dallas
ac: DIESEL
Tampa Bay Damage
MLKings

East
Russian Legion
Baltimore Revo Paintball Team
Infamous
New York Xtreme
Columbus LVL
NRG Elite
San Diego Aftermath
Trademygun Outlaws

Pro-joukkueiden nimelliset kotikaupungit eivät oikein sovi konferenssijakoon, osalla tiimeistä nimestä huolimatta todellinen toiminta saattaa olla aivan eri puolilla maata ja sitten tietysti vielä mukana on ulkomaalaisiakin joukkueita. Yhdysvalloissa valtavirran lajeissa erilaiset konferenssijaot ovat yleisiä ja niitä on vuosien varrella ideoitu myös paintballiin, joten tästä saattaa vaikka tulla pysyväkin muutos.

Linkkejä:

Tags