Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9096
Youtube-videot: 589
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

SPBL:n ilmoittautumisen takaraja lähestyy

user image 12.03.2020
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Joukkuemäärä kääntymässä nousuun?

SPBL:n ilmoittautumisen takaraja lähestyy

Maaliskuun puoliväli ja sen myötä myös Suomen Paintball-liiton kauden 2020 ilmoittautumisen takaraja lähestyy. Liiton puheenjohtaja Jani Leskinen kertoo, että tilanne näyttää ennakkoon hyvältä, viime vuoden joukkueet ovat kaikki osallistumassa. Näistä Urho purple olisi myös mukana koko kauden, pelattuaan viime kaudelle vain kaksi viimeistä turnausta. Lisäksi kotkalaisen Polar Paintballin organisaatio on kasaamassa uutta joukkuetta pelaamaan ykkösdivisioonaan.

Toki lopullinen tilanne selviää vasta kun ilmoittautumiset päästään laskemaan, mutta nyt näyttäisi siis että ties kuinka monen vuoden alamäen jälkeen joukkuemäärä voisi kääntyä nousun puolelle.

Liittohallitus on vienyt myös järjestelyitä eteenpäin ja nyt näyttää siltä, että pelisysteemissä pelataan erilliset SM-liiga ja 1. divisioona kaikissa turnauksissa. Eli ei yhdistettyjä alkusarjoja alkukaudestakaan, mitä viime vuonna testattiin.

Sarjatasojen vaihdoksia ei ole tulossa, sillä ykkösdivisioonan voittaja Räyhä ei halua nousta, joten SM-liigajoukkueet pysyvät entisellään.

Kautta varjostavana pelkona tietysti ovat koronaviruksen mahdollisesti aiheuttamat ongelmat, mutta tässä vaiheessa suunnitelmissa edetään normaalisti.

 

 

Tagit