Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1265
images: 8041
youtube videos: 475
Files: 11
Groups: 1

NXL aloittaa kauden 2020 Las Vegasissa

user image 6.03.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Talvitaukoa värittivät jälleen monet pelaajasiirrot

NXL aloittaa kauden 2020 Las Vegasissa

Yhdysvaltojen paintballin kisakausi alkaa tänään, kun National Xball League pistää pelit käyntiin Las Vegasissa Craig Ranch-puistossa iltapäivällä Suomen aikaa. Mukana on viimeisimmän tiedon mukaan yli 230 joukkuetta kisaamassa eri sarjatasoilla, joten koronavirus ei ehtinyt sotkemaan ainakaan vielä tätä tapahtumaa.

Luvassa on jälleen maksullista suoraa webcastia perjantaista sunnuntaihin. Viime vuonna kausi tosin taisi alkaa siten että perjantain lähetystä saattoi mainosmielessä seurata ilmaiseksi, joten kannattaa  tarkistaa tilanne kunhan pelit ehtivät alkuun, vaikkei maksullisesti lähetyksestä olisikaan kiinnostunut. GoSports on ennakkoon hehkutellut uutta vaijerikameraansa, joten luvassa pitäisi olla uutta kuvakulmaa.

NXL:n kausi on tänäkin vuonna viiden turnauksen mittainen, päättyen  vasta marraskuussa Floridaan, joten pelit sijoittuvat huomattavasti pidemmälle ajalle kuin vaikkapa kotimaan sarjat.

Pelaajien ja tiimien vaihdoksia


Talvitauko toi jälleen koko joukon pelaajavaihdoksia, kun tiimit ovat kasanneet pakettia uutta kautta varten. Poikkeuksena oikeastaan viime vuoden kärkikolmikko (X-Factor, Red Legion ja Heat), joista vain X-Factor on pudottanut yhden pelaajan pois, eikä muita muutoksia tällä tietoa olekaan.

Viime kauden voitolla aloittanut ja sitten kärkikahinoista pudonneen Edmonton Impactin ovi sen sijaan on käynyt tiheämpään.  Useampi pelaaja on siirtynyt muualle ja vastaavasti hankintoja on tehty, kärsijänä erityisesti LA Ironmen, josta kanadalaisjoukkueeseen siirtyivät Trevor Resar ja Kyle Spicka. Impactin seuraaminen voi tällä kaudelle osoittautua mielenkiintoiseksi, löytyykö tältä useamman mestaruuden joukkueelta nyt tulta nousta takaisin kärkeen vaikean kauden jälkeen?

Toinen mielenkiintoinen haastaja on Dynasty, joka ei itselleen poikkeuksellisesti pystynyt viime kaudella voittamaan kertaakaan. Tiimi menetti Alex Rodriguezin Ironmeniin, mutta vahvisti sitten rivejään DMG:n Michael Urenalla ja Scott Kemp palaa myös siniseen paitaan ”eläkkeeltä.”

Pro-sarjan joukkuelistasta löytyy useampikin uutta nimeä. Scottsdale Elevation jäi viime kaudella viimeiseksi ja pudotettiin pois, tilalla aloittaa nyt ac: Diesel, joka voitti semi-pro –tason viime kauden päätteeksi, eli perinteinen nousu/pudotus on tänä toiminut ainakin yhden tiimin kohdalla.

Sen sijaan listasta puuttuu PC Katana, jonka tilalla on nyt Columbus LVL. Katana oli viime kaudelle 17. sijalla eikä siis pudonnut, joten ilmeisimmin sarjapaikka on myyty eteenpäin tai sitten useampi joukkue on kieltäytynyt noususta, sillä LVL sijoittuu semi-prossa vasta viidenneksi.

Boomin nimi taasen on vaihtunut NRG Eliteksi, käytännössä joukkue on ilmeisesti sulautunut NRG:n kanssa, joka sijoittui semi-prossa viime vuonna sijalle 12. Pro-tiimin nimenvaihto maksaa ilmeisesti useamman tuhannen dollaria sekin, joten ihan heppoisesti ei vaihdoksia tehdä. Pelaajalistassa on aikamoinen nippu sekä Boomin että NRG:n pelaajia, saa nähdä todellisuus sitten on kun pelit alkavat.

Linkkejä:

Tunnelmaan voi virittäytyä katsomalla ennakkoshowta torstailta sekä GoSportsin 5 Sundays-videoita viime vuoden tapahtumista:

Kimmo Kainulainen
06/03/20 09:36:31 @kimmo-kainulainen:

Perjantain pro-otteluohjelmaa, pelien pitäisi alkaa 17:20 Suomen aikaa, toivottavasti lähetys ehtii myös alkaa samaan aikaan.

nxl2020lv_fri.jpg


Tags