Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1483
events: 1
images: 8849
youtube videos: 559
Files: 18
Groups: 1

Paintball Extravaganza 2020

user image 19.02.2020
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Tekniikka ja varusteet
paintball.fi

Koko joukko uusia tuotteita markkinoille

Paintball Extravaganza 2020

Yhdysvalloissa vuosittain pidettävät Paintball Extravaganza International –messut ovat jälleen pyörähtäneet käyntiin. Tällä kertaa useamman päivän kokoontuminen järjestetään Crown Plaza-hotellissa Memphisissä Tennesseen osavaltiossa ja mukana on useampi kymmenen alan isompaa ja pienempää valmistajaa.

Tapahtuma on luonteeltaan enemmänkin alan ammattilaisten tapaaminen, jossa ja ohessa järjestetään seminaareja sekä erilaista teknistä koulutusta. Mutta harrastajien kannalta tietysti kiinnostavat ennen kaikkea uusien tuotteiden julkistukset. Tänäkään vuonna ei ole sen suhteen tarvinnut pettyä ja yllättäen valmistajat ovat aidosti jättäneet julkistuksia paikan päälle. Viime vuosina kun on tullut tavaksi ”vuotaa” infoa uusista tuotteista vähän etukäteen.

Vilkaisua ensimmäisen messupäivän uutuuksiin:

Englantilainen Planet Eclipse pääsi yllättämään kivasti, tuoden uudet versiot sekä Egon LV-sarjasta että myös GEOsta. Lisäksi CS2-mutka saa mekaanisen kahvan, joka kertoo mekaanisten turnausten nousevasta suosiosta varsinkin Yhdysvalloissa, kun valmistajat ovat valmiita kehittämään sähköttömiä versioita lippulaivatuotteisiinsa. Magfed-puolella Eclipse on lähtenyt yhteistyöhön Carmatechin kanssa, josta tuloksena on rihlattu piippu pyrstökuulia varten.

Erityisesti pyrstökuulatuotteistaan tunnettu First Strike (entinen Tiberius Arms) tuo markkinoille oman versionsa .50 kaliiberin revolverista. Tämä kieltämättä vähän yllätti, firmalla kun on ollut pistoolia tarjolla jo aiemminkin, mutta markkinoilla taitaa kieltämättä olla halua revolvereihin :). Lisäksi T15-mutka saa drop down-pudotuspalan, joka pudottaa tukkia/pulloa vähän alemmas, jolloin tähtääminen maskin kanssa helpottuu.

Lisäksi firma kiusaa vähän tulevaisuuteen tähtäävällä Project X:llä, joka näyttäisi olevan .50 kaliiberin sähköinen bullpup-kivääri :).

Tippmann tuo myös magfed-puolelle uuden version nimellä Stormer, joka on suunnattu aloittelijoille edullisella hinnallaan.  Vähän vaikuttaisi että Stormer-sarjaan tulee jatkossa myös muitakin tuotteita.

Tags