Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1512
events: 1
images: 9478
youtube videos: 641
Files: 19
Groups: 1

Kisakentän rakentaminen Sissoksen Paintballkeskuksella etenee

user image 18.12.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kauppa ja teollisuus
paintball.fi

Tavoitteena Pohjoismaiden paras kisakenttä

Kisakentän rakentaminen Sissoksen Paintballkeskuksella etenee

Täysimittaisin kisakentän rakennustyöt Paintball Sissoksen Juvanmalmin Paintballkeskuksella ottivat jälleen askeleen eteenpäin, kun viikonloppuna ajettiin hiekkaa louheen päälle ja koneet tasoittelivat tavaraa.  Talveksi työmaa jää painumaan lumen ja vesisateiden alle ja keväällä alue sitten tärytetään tasaiseksi.

Tuure Toivola Sissokselta kertoo, että kentän valmistumisajankohta on vielä auki, mutta homma etenee pikkuhiljaa. Pinnaksi tulee keinonurmi ja tavoitteena olisi saada aikaan Pohjoismaiden paras kisapaikka ja kun Vierumäellä on jo sen verran upea kenttä, niin taso on jo valmiiksi korkealla.

Kentän käyttöaikaa pyritään maksimoimaan, valaistus on tulossa ja verkotukseen olisi tarkoitus tehdä jonkinlainen portti lumiauralle, eli varmaan realistista olisi joku 9-10 kuukautta, mahdollisesti ympäri vuoden. Ehdotettuja lämpökaapeleita turffin alle ei ole sentään tulosssa, sen verran pitää olla realisti, Tuure naurahtaa.

Valmistuttuaan kenttä voisi toimia Suomen Paintball-liiton yhtenä turnauspaikkana ja tietysti vuokrapelien ohella tiimien treenauspaikkana.

Toiminta laajentunut erilaisiin aktiviteetteihin


Jätkäsaaresta Juvanmalmille muuton jälkeen Sissoksen kenttätoiminta tietysti muuttui, kun yhden ”märkäkuulilla” pelatun sisäkentän sijaan käyttöön tulivat sekä kumisilla reball-kuulilla toimiva sisäkenttä että  satamateemaiseksi rakennettu ulkokenttä. Näiden lisäksi toimintaa tietysti jatkettiin kaiken aikaa erillisellä Sissos Arenan metsäkentillä Espoon ja Vantaan rajalla.

Lisäksi sisäkentän toimintaa on laajennettu myös nuoremmille sopivilla, pehmeitä nuolia ampuvilla Nerffeillä, joilla saadaan jo viisivuotiaatkin tutustumaan lajiin ja siitä sitten myöhemmin kuulien pariin. Tarjontaa on laajennettu myös muihin ajanvietteisiin, värikuulien ohella Juvanmalmilla on nykyisin tarjolla RC-autoja, biljardia, ilmakiekkoa, pöytälätkää ja muita pelejä, joten asiakkaat voivat yhdistellä erilaisia aktiviteettejä värikuulapelaamisen kylkeen.

Linkkejä:

psk1.jpg

Tags