Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9097
Youtube-videot: 590
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

World Cup 2019 - NXL:n kauden päätös Floridassa

user image 6.11.2019
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Suomesta mukana Old Hobos

World Cup 2019 - NXL:n kauden päätös Floridassa

National Xball Leaguen Yhdysvaltain sarja saadaan tällä viikolla päätökseen Kissimmeessä Floridassa. Mukaan on tässä vaiheessa maksanut itsensä yli 450 joukkuetta, joten normiturnauksista poiketen pelit pistetään käyntiin perjantain sijaan jo torstaina. Suomesta reissussa on Old Hobos, joka on osallistumassa 3-man –sarjaan.

Valtaosa tiimeistä on toki Yhdysvalloista, mutta jo 90-luvulta saakka järjestetyn turnauksen hohto sellainen, että se kerää joukkueita kaikkialta maailmasta. Lisäksi kauden päätöksenä tapahtuma kerää paljon sellaisiakin joukkueita jotka eivät osallistu muihin turnauksiin ja useimmiten aurinkoinen Florida tarjoilee myös samalla monelle mahdollisuuden lomailuun perheineen, joten hälinää on reilusti enemmän kuin muissa tapahtumissa.

Mestaruuskamppailu auki


Sarjataulukossa kaksi viimeisintä osakilpailua voittanut San Antonio X-Factor pitää ykköspaikkaa (713 pistettä), mutta Moscow Red Legion on iskuetäisyydellä (697 pistettä). Turnausvoitosta saa 200 pistettä ja kakkospaikasta 186, joten X-Factorille riittää mestaruuteen World Cupin kakkospaikkakin muista riippumatta. Niin kaukana kärkijoukkueet eivät kuitenkaan ole että isoon kompurointiin olisi varaa, Houston Heat ja ac Dallas ovat iskuetäisyydellä.

Linkkejä:

 

Tagit