Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1237
images: 7331
youtube videos: 450
Files: 8
Groups: 1

SPBL:n kauden 2019 tilastoja

16.10.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Ottelutulokset yhteen kaikista turnauksista

SPBL:n kauden 2019 tilastoja

Tässä Suomen Paintball-liiton päättyneen kauden tilastoja. Normaaleista tuloslistoista poiketen näihin on laskettu yhteen joukkueiden kauden kaikkien turnausten ottelutulokset ja pisteet.

Voitettujen pelien ja pisteiden määrä luonnostaan noudattaa aika pitkälle myös koko kauden lopullista tuloslistaa. Turnausmuotoisesta pelisysteemistä johtuen jotkut pelit vain kuitenkin ovat tärkeämpiä kuin toiset, joten niukin naukin jatkoon pääsy alkusarjasta ja sitten uuden vaihteen löytäminen tekee tilastoihin heittoja.

Uudesta pelisysteemistä johtuen joukkueiden keskinäisten kohtaamisten määrä vaihteli voimakkaasti. Ykkösessä päätyminen toistuvasti saman joukkueen kanssa sijoitusotteluun tai liigassa pelaaminen samassa loppusarjalohkossa luonnollisesti nostivat keskinäisten pelien määrää. Vastaavasti taas varsinkin liigassa toisia joukkueita vastaan pelit saattoivat jäädä todella vähiin, mutta kaikki näyttävät sentään kohdanneen kauden mittaan ainakin kertaalleen.

Tilastokuvista aukeaa klikkaamalla isompi versio omaan ikkunaansa:

2019_smliiga_tilastot.PNG

2019_1divisioona_tilastot.PNG

Tilastot löytyvät jatkossa myös tämän kauden sarjataulukoiden yhteydestä. 

Huom, näissä listoissa ei ole huomioitu ensimmäisen kierroksen sarjatasojen välillä ristiin pelattuja matseja, joten tiimien kokonaispelimäärä vaihtelee. Niitä sotkevat myös kesken kauden muuttuneet pelisysteemit, ensimmäisellä kierroksella liigassa pelattiin varsinaiset finaalipelit, sitten myöhemmin taasen ylempää ja alempaa loppusarjaa.

Urho Purple oli mukana vain kahdella kierroksella, joten tiimin luvut luonnollisesti ovat pienemmät.

Virheet jälleen ihan mahdollisia :)

Tags