Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1216
images: 7030
youtube videos: 449
Files: 8
Groups: 1

Suomi seitsemänneksi yli 40-vuotiaiden paintball-maaottelussa Hollannissa

28.09.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Ukraina mestariksi

Suomi seitsemänneksi yli 40-vuotiaiden paintball-maaottelussa Hollannissa

Suomen maajoukkueen ensimmäinen mukanaolo yli 40-vuotiaiden paintball-maaottelussa osoittautui menestykselliseksi ja mahdollisuuksia oli pidemmällekin. Tällä kertaa Amsterdamissa pelatussa turnauksessa oli mukana ennätysmäärä maita, tämä ”Veterans”-sarja rajattattiin lopulta 20 paikkaan, eli osallistujia oli enemmän kuin kesällä pelatussa miesten maaottelussa.

Torstaina pelatussa alkusarjassa Suomi kaatoi Iso-Britannian (4-3), Kroatian (4-1) ja Portugalin (4-0), ainut tappio tuli viimeisessä pelissä Venäjää vastaan (1-4). Näin tuloksena oli lohkon kakkossija sekä paikka kahdeksan parhaan joukossa.

Neljännesfinaalissa Suomi oli perjantaiaamuna alkuun Yhdysvaltoja vastaan johdossa kahdella nopealla pisteellä 2-0, sitten USA kavensi kun aikaa oli jäljellä 3:44 ja tuli tasoihin kellon näyttäessä 1:04. 3-2 voittopiste USA:lle kirjattiin sitten kirjaimellisesti viimeiselle sekunnille, eikä jatkoaikaa tarvittu.

Matsin ratkaisu jätti toivomisen varaa, pelaajat ovat voimakkaasti kommentoineet USA:lle antamatta jäänyttä rangaistusta, joka olisi tuonut viimeisen pisteen ja jatkopaikan Suomelle.

Suomen loppusijoitukseksi tuli näin seitsemäs. Neljännesfinaaleissa jatkosta pudonneiden 5.-8. järjestyksestä ei pelata sijoitusotteluita, joten loppusijoitukset määräytyvät alkusarjan pisteiden mukaan.

USA:lle tuli semifinaalissa vastaan Ranska, joka oli kaatanut Ruotsin pistein 4-2. Ranska vei myös USA:ta, lopputulos 3-2. Kaavion toisella puolella Ukraina ja Saksa veivät Venäjää ja Belgiaa neljännesfinaalissa molemmat pistein 4-3. Samaan tulokseen päädyttiin myös semifinaalissa, jossa Ukraina veti pidemmän korren.

Pronssipelissä kohtasivat näin USA ja Saksa ja finaaliin Ranska ja Ukraina. USA otti himmeimmät mitalit pistein 4-1, loppuottelussa Ukraina osoittautui paremmaksi pistein 3-2.

Loppusijoitukset:

 1. Ukraina
 2. Ranska
 3. USA
 4. Saksa
 5. Venäjä
 6. Ruotsi
 7. Suomi
 8. Belgia
 9. Etelä-Afrikka
 10. Latvia
 11. Hollanti
 12. Portugali
 13. Viro
 14. Iso-Britannia
 15. Kroatia
 16. Puola
 17. Espanja
 18. Norja
 19. Italia
 20. Gabon

yli40v_tuloskaavio.jpg


Suomen peleistä vain kaksi pelattiin kameroiden ympäröimällä keskuskentällä. Lisäksi sade ja kosteus tekivät temppujaan elektroniikan kanssa, joten suora nettilähetys pätki torstaina pitkin päivää pahasti. Vain ensimmäistä matsia Iso-Britanniaa vastaan nähtiin osittain suorana eikä siinäkään ollut pistetilannetta näkyvissä (toisessa otteluparissa Ranska ja Etelä-Afrikka):

Maaotteluiden finaalipelejä perjantai-illalta, Ukraina – Ranska alkaa suunnilleen kohdasta 1 h 30 min:


Linkkejä:

 

Tags