Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1245
images: 7535
youtube videos: 456
Files: 9
Groups: 1

Suomi jatkoon paintballin yli 40-vuotiaiden maaottelussa Hollannissa

user image 26.09.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Alkusarjassa kaatuivat Portugali, Kroatia ja Iso-Britannia

Suomi jatkoon paintballin yli 40-vuotiaiden maaottelussa Hollannissa

Ensimmäistä kertaa nk. Veterans-sarjassa, eli yli 40-vuotiaiden maaottelussa oleva Suomen joukkue on selviytynyt alkusarjasta jatkoon Amsterdamissa pelattavassa turnauksessa. Dream Teamin Juha Helpin kipparoima Suomi oli A-lohkon johdossa aina viimeiseen peliinsä saakka kolmella voitolla, mutta viimeisen matsin tappio Venäjää vastaan ratkaisi sitten toisen sijan. Aiemmin päivällä kaatuivat Iso-Britannia, Portugali ja Kroatia.

Hallitseva mestarijoukkue Venäjä hävisi yllättäen ensimmäisen pelinsä Kroatialle, joten mahdollisuudet lohkovoittoon tuntuivat jo erinomaisilta, nyt päädyttiin tasapisteisiin ja kakkossijaan. Mukana on kaikkiaan kaksikymmentä maata neljässä lohkossa, joista jatkoon pääsee kahdeksan parasta, eli lohkojen kaksi parasta, nk. wild-card –paikkoja ei tässä turnauksessa tunneta.

Play offien ensimmäisellä kierroksella perjantaiaamuna Suomelle tulee ensimmäisellä kierroksella vastaan D-lohkon voittaja Yhdysvallat, joka on kieltämättä Venäjän kanssa toinen turnauksen ennakkosuosikeista. D-lohkon kakkonen Ukraina tosin väsäsi aikamoista yllätystä, ollen USA:ta vastaan jo 2-0 johdossa, ennen kuin jenkit sitten saivat koneen päälle ja veivät neljä pistettä putkeen ja varmistivat lohkovoiton. Naapurimaista Ruotsi meni myös jatkoon C-lohkon kakkospaikalla, B-lohkossa olleet Viro ja Norja karsiutuivat.

Aamun neljännesfinaalien jälkeen maaotteluita pelataan normaalin NXL-turnauksen pelien tauoilla, semifinaalit perjantaina alustavasti klo 14:40 alkaen ja finaalipelit illalla klo 19:40 alkaen.

Maajoukkueiden esittelyt ja kansallislaulut, Suomi sopivasti ensimmäisenä:

Valitettavasti kuvayhteys kärsi paikan päällä reilusti huonosta säästä, joten vain Suomen ensimmäinen ottelu Iso-Britanniaa vastaan näytettiin osin suorassa nettistreamissä (toisessa otteluparissa vastakkain Ranska ja Etelä-Afrikka):


Alkusarjojen pistetaulut:

yli40v_alkusarja2019.png

Kimmo Kainulainen
27/09/19 09:34:37 @kimmo-kainulainen:

Aargh! Suomen paintball-maajoukkueen pelit Amsterdamissa yli 40-vuotiaiden turnauksessa katkesivat niukasti neljännesfinaaleihin.

Suomi oli perjantaiaamuna alkuun Yhdysvaltoja vastaan johdossa kahdella nopealla pisteellä 2-0, sitten USA kavensi kun aikaa oli jäljellä 3:44 ja tuli tasoihin 1:04.

3-2 voittopiste USA:lle tuli sitten kirjaimellisesti viimeisellä sekunnilla, eikä jatkoaikaa tarvittu. Matsia ei pelattu keskuskentällä, joten se ei päässyt nettistreamiin.


Jarno Hiltunen
27/09/19 19:34:14 @jarno-hiltunen:
Heitetään vielä sellainen tieto, että USA:n pelaaja spinnasi viimeisessä pisteessä kun pelikello näytti alle minuuttia, mutta jostain syystä tuomareilta tämä jäi näkemättä.

Tags