Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1220
images: 7059
youtube videos: 449
Files: 8
Groups: 1

NXL Chicago viikonloppuna

12.09.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Kauden 2019 mestaruustaisto tiivistyy

NXL Chicago viikonloppuna

Yhdysvaltain National Xball League järjestää viikonloppuna neljännen ja kautensa toiseksi viimeisen turnauksen Chicagossa Gaelic Park-puistossa. Tapahtuma alkaa torstaina ilmoittautumisilla ja päivä sujuu treenien merkeissä. Perjantaina ja lauantaina pelataan alkusarjat ja tapahtuma huipentuu sunnuntaina play offeihin ja finaaleihin. Luvassa on jälleen suoraa maksullista webcastia keskuskentältä, joka seuraa pro-joukkueiden alkusarjat sekä sunnuntaina ruutuun pääsevät muidenkin tasojen finalistit.

Joukkuemäärä on jälleen kivunnut pitkälle päälle sadan, mukana on reilut 170 tiimiä eri sarjoissa ja yleensä luvut vielä kipuavat kun sunnuntain sivutapahtumiin saadaan lisää osallistujia lauantaina jatkossa pudonneista.

Legioona sarjakärjessä, mutta mestaruuskamppailu vielä avoinna


Pro-sarjassa johtopaikkaa pitää Moscow Red Legion ja kakkoseksi nousi juhannuksena Philadelphiassa ensimmäisen pro-voittonsa ottanut San Antonio X-Factor. Kolmantena on hallitseva mestari Houston Heat ja sitten vielä kolmen nipussa ac Dallas, San Diego Dynasty ja Edmonton Impact, kuudennenkin tiimin ollessa vielä alle sadan pisteen päässä kärjestä (turnausvoitosta saa 200 pistettä). Legioonan piste-ero kärjessä antaa tietysti edun, mutta kovin kummoista lipeämistä sunnuntain peleistä se ei salli, joten mestaruustaiston jännitys säilyy :).

Linkkejä:

 

Kimmo Kainulainen
13/09/19 15:39:28 @kimmo-kainulainen:

Perjantain suora lähetys näyttäisi tulevan myös GoSportsin Twitch-kanavalla ilmaisena, LA ja SU sitten vaan maksullisena gosports.comissa


Kimmo Kainulainen
14/09/19 00:01:02 @kimmo-kainulainen:

Alun pro-pelien jälkeen GoSportsin Twitch-kanava ilmeisesti näyttää alempien sarjojen pelejä läpi viikonlopun ilmaiseksi, loput pro-pelit sitten GoSports.comissa:


Tags