Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1245
images: 7535
youtube videos: 456
Files: 9
Groups: 1

”Pappamaajoukkue” tositoimiin Amsterdamissa loppukuusta

user image 3.09.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Paintballin yli 40-vuotiaiden maajoukkue nimetty

”Pappamaajoukkue” tositoimiin Amsterdamissa loppukuusta

Suomesta lähtee ensimmäistä kertaa paintball-maajoukkue mukaan yli 40-vuotiaiden sarjaan, kun syyskuun viimeisellä viikolla kisataan Amsterdamissa peräti kahdenkymmenen maan voimin, joka on uusi ennätys.

Joukkueen muodostanut Kai Siltala kertoo, että päätyi joukkueen kasaamiseen, kun useammankin vuoden ajalta eri järjestelijöiden aikomuksista huolimatta tiimiä ei saatu koskaan kentälle saakka. Kaikki mukanaolijat ovat aktiivipelaajia ja kenttälayout on tullut hyvin tutuksi kotimaan sarjan päätöskierrokselle valmistauduttaessa. Maajoukkueen yhteisiä treenejä katsotaan mahdollisuuksien mukaan vielä SPBL:n Vierumäen kierroksen jälkeen. Kapteenina toimii Dream Teamin Juha Helppi.

Matkavalmistelut ovat loppusuoralla ja näillä näkymin joukkue siirtyy paikan päälle pääosin keskiviikkoaamuna ennen kisoja. Maajoukkuepaidat ovat miesten joukkueen kesällä esittelemät, pienellä kiikkustuoli-lisäyksellä :).

Rosteri:

  • Juha Helppi C
  • Olli Helppi
  • Juha Huotari
  • Janne Huovinen
  • Jerry Infante
  • Mika Klemola
  • Tuomas Manninen
  • Pasi Muurinen
  • Kai Siltala

Maajoukkueturnaukset pelataan NXL-turnausten yhteydessä, mutta vähän niin kuin ennakkoon, eli ne alkavat jo torstaina 26. syyskuuta alkusarjoilla ja finaalit perjantaina illalla jos niitä ei ehditä viedä läpi torstaina. Miesten maajoukkueen maaotteluita nähtiin suorana nettilähetyksenä kesällä Prahasta, joten toivottavasti sama jatkuu Amsterdamistakin.

Tälle vuotta NXL muutti maajoukkueturnausten systeemejä, joten Amsterdamissa samassa yhteydessä pelataan myös naisten ja nuorten (U19- ja U16-sarjat) turnaukset, kun viime vuosina ne ovat kaikki olleet erillään pitkin vuotta eri turnausten yhteydessä. Torstaille riittäneekin säpinää kun eri sarjojen pelejä on reilusti ja perinteisesti päivä on ollut myös treenipäivä NXL-turnaukselle.

Maajoukkueturnauksen lisäksi pelaajat lähtevät mukaan myös 10 pelaajan avoimeen sarjaan nimellä Dream Team Veterans, Tommi Mertsalmen täydentäessä joukkueen. 10-man pelataan sunnuntaina.

Linkkejä:

40maajoukkuepaita2019.jpg

Tags