Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1219
images: 7052
youtube videos: 449
Files: 8
Groups: 1

Edmonton Impact voittoon Prahan NXL:ssä 2019

22.07.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Myrsky sotki systeemejä, mutta turnaus saatiin pelattua loppuun

Edmonton Impact voittoon Prahan NXL:ssä 2019

Edmonton Impact palasi tällä kaudella voittokantaan myös Euroopan puolella, kun joukkue voitti Houston Heatin Prahan NXL-turnauksen finaalissa. Myrskysää iski kisapaikalle yllättäen aiheuttaen ongelmia, mutta turnaus saatiin vietyä läpi ja tiukka matsi päättyi kanadalaistiimin juhliin pistein 4-3, kun summerinpainallus, joka olisi tuonut Heatin tasoihin viime sekunneilla hylättiin rangaistuksen takia.

Pro-sarjan tulokset

 1. Edmonton Impact
 2. Houston Heat
 3. Moscow Red Legion
 4. Ronholt Blast
 5. Golden State Kings
 6. Joy Division
 7. Kyiv United
 8. MLKings
 9. Red Storm Moscow
 10. Breakout Spa
 11. FiveStar Gandia
 12. Outrage
 13. Cologne Hurricanes
 14. Paris Camp Carnage
 15. Stockholm Ignition
 16. PPArena Pilsen

Normaalisti NXL:n Euroopan turnauksissa pelataan ns. pronssipeli (jenkkilän puolella ei), mutta tällä kertaa se jäi pelaamatta. Syyksi mainittiin myrskyn aiheuttamat tuhot sekä se, että norjalaisen Ronholt Blastin piti kiirehtiä paluulennolle joten tiedä sitten, mutta Moscow Red Legion joka tapauksessa löytyy kolmospaikalta. Ronholt Blast pudotti Golden State Kingsin jatkosta vakuuttavasti 5-1 neljännesfinaaleissa, joten pronssipeliäkin olisi kyllä mielellään seurannut, vaikka webcast ei myrskyn takia täydessä terässään ollutkaan.

Kolmossijastaan huolimatta Red Legion jatkaa sarjakärjessä, mutta Edmonton Impact nousi vähän lähemmäs kärkkymään. Golden State King kolmospaikalla ja Houston Heat on neljäntenä.

Suomesta mukana kaksi täyttä joukkuetta


Maaotteluturnaukseen osallistunut joukkue jakaantui kahteen NXL-pelejä varten. Saimaa Seals ja Phat Guys pelasivat Xballin 3. divisioonassa ja kaavio heitti joukkueet vielä samaan lohkoon, eli pelit päästiin sitten aloittamaan keskinäisellä matsilla.

Phat Guys voitti alkulohkon ja meni hienosti jatkoon. Saimaa Seals taas sijoittui sitten alkusarjan jälkeen seitsemännelletoista sijalle, kun jatkoon pääsi kuusitoista joukkuetta (lohkojen kaksi parasta + neljä wildcardia).

Phat Guys hävisi kuitenkin pudotuspelien ensimmäisellä kierroksella portugalilaiselle Port It:lle pistein 4-2, joten turnaus päättyi siihen. Loppusijoitukset olivat Phat Guys 11. ja Saimaa Seals 17. sija.

Linkkejä:

Tags