Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1207
images: 6909
youtube videos: 449
Files: 8
Groups: 1

X-Factor voittoon Philadelphian NXL:ssä 2019

24.06.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Pitkä kuiva kausi päätökseen

X-Factor voittoon Philadelphian NXL:ssä 2019

NXL:n keskikesän kierros Philadelphiassa huipentui finaaliin joka meni jatkoajalle, kun Moscow Red Legion ja San Antonio X-Factor taistelivat huippujännittävässä pelissä. Legioona otti matsin ensimmäisen pisteen, mutta sitten X-Factor naputteli tilanteeksi jo peräti 5-1 ja peli näytti jo ratkenneen.

Legioona aloitti kuitenkin raivoisan takaa-ajon ja tasoitti tilanteeksi 6-6 kun peliaikaa jäi alle 10 sekuntia. Kieltämättä mieleen tuli tiimin samanlainen onnistuminen aiemmin kaudella Impactia vastaan, kun joukkue nousi pahalta takamatkalta voittoon ja varmaan sama ajatus on vellonut mielessä aika monella. Jatkoajalla X-Factorin pitkä pitkä turnausvoiton tavoittelu sai kuitenkin sitten huipennuksen, kun viimeinen summerin painallus tuli  joukkueelle ja juhlat pääsivät alkamaan.

Philadelphian pro-sarjan tulokset

 1. San Antonio X-Factor
 2. Moscow Red Legion
 3. San Diego Dynasty
 4. Seattle Uprising
 5. Houston Heat
 6. ac Dallas
 7. Baltimore Revo
 8. Tampa Bay Damage
 9. Edmonton Impact
 10. Los Angeles Infamous
 11. Seattle Thunder
 12. New York Xtreme
 13. Sacramento DMG
 14. Los Angeles Ironmen
 15. Trademygun Outlaws
 16. MLKings
 17. Boom
 18. San Diego Aftermath
 19. P.C. Katana
 20. Scottsdale Elevation

Legioonan kaatajaksi veikkailtiin kovasti San Diego Dynastya, joka pelasi alkusarjassa häkellyttävän hyvin, voittaen kaikki pelinsä ja vieden kaksi alkusarjan viimeistä matsiaan sekä neljännesfinaaliottelun suoraan pistein 6-0, eli kahdeksantoista voitettua pistettä putkeen. Semifinaalissa Legioona kuitenkin onnistui katkaisemaan Dynastyn jyräämisen ja meni finaaliin.

Kakkospaikastaan huolimatta Legioona jatkaa sarjakärjessä, X-Factor nousi toiseksi ja Houston Heat on nyt kolmantena. Jenkkipuolen NXL jää nyt vähän pidemmälle tauolle, sarja jatkuu syyskuun puolessa välissä Chicagossa.

Linkkejä:

 

Tags