Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9089
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

1996 Hyperball Championships

user image 13.06.2019
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Kun kisapeinttiä tuotiin ulos metsästä

1996 Hyperball Championships

Throwback Thursday:n hengessä sopii hyvin esitettäväksi vanha video vuodelta 1996, jossa lajia tuotiin voimalla metsäkentiltä yleisön eteen, kun WDP esitteli uutta pelialustaa Birminghamissa Englannissa varsin kansainväliselle joukolle tiimejä. Hyperballiksi nimetyllä kentällä pelattiin sen aikaisella kahden lipun peliformaatilla yksieräisiä pelejä, mutta helposti yleisön seurattavassa paikassa. Ei tunnu kovin erikoiselta nyt, mutta oli iso muutos silloin ja aloitti työn nykyaikaisia kisakenttiä kohti.

Viemäriputkistahan kentässä on kyse, mutta niin vain niitä saatiin markkinoitua mainiona uutuutena :).

Hyperball-kenttiä löytyy maailmalta edelleen ja ne ovat jenkeissä nosteessa olevien mekaanisten mutkien classic-turnausten ansiosta saaneet parina viime vuonna reilusti lisää näkyvyyttäkin. Uusiakin varmaan rakennettaneen, sen verran paljon niihin liittyy nostalgiaa.

Kisajärjestäjien kannalta kiinteät putket kuitenkin hävisivät seuraavana vuonna esitellyille ilmatäytteisille suojille, joista on muodostunut nykyajan standardi helpon muunneltavuuden ansiosta. Se ei kuitenkaan muuta sitä että kovasta muovista lähdettiin liikkeelle :).

 

Tagit