Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1337
events: 1
images: 9353
youtube videos: 440
Files: 18
Groups: 1

Suurpelikentän muutostyöt alkavat Jämsässä

user image 31.05.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Harrastepelit
paintball.fi

Kuivurin lehto suurimpien töiden kohteena

Suurpelikentän muutostyöt alkavat Jämsässä

Elokuun 17. päivänä Jämsässä järjestettävän Suurpelin järjestelyt pääsevät vauhtiin kesäkuussa. Jämsän Paintballin Anssi Mennala kertoo, että tällä haavaa suunnitelmat menevät niin, että Kuivurirakennus toimisi Suurpelissä pelaajien turva- ja lepoalueena. Pelimuoto pysyy edelleen ympyrän muotoisena, joten Kuivurilta kaupunkiin päin Konttikenttä ja osa Välimetsää rajattaisiin pois pelistä. Kenttä muuttuu tällöin reilusti, Vajan ja muun ympäröivän alueen pelaaminen on aika eri juttu kuin aiemmin, kun Konttikenttä ei olekaan mukana. Taitaakin olla ensimmäinen kerta että Konttikenttä ei ole Suurpelissä mukana?

Kisakentän alue on muuttumassa parkkipaikaksi, joten peli kiertää sen ja huoltorakennuksen Välimetsän puolelta. Tällöin jää pois myös samanlaisen sumpun mahdollisuus, kuin mitä viime vuoden pelissä pääsi muodostumaan Kuivurilta päin Kisakentälle mentäessä.

Kuivurin lehdon aluetta (eli mäkialue Kisakentän ja Konttikentän välissä) myllätään kesän aikana eniten, joten se pääsee sitten uudistettuna tositestiin Suurpelissä :). Lehtoon tuodaan ja sinne tulee kymmeniä uusia esteitä suojaa antamaan, joten alueesta taitaa tulla aika eri näköinen elokuuhun mennessä.

Suurpelin ilmoittautumisessa maksuporras lähestyy myös kuun vaihteessa, eli nyt kannattaa ilmoittautua vielä kun ehtii nykyisellä hinnalla.

Linkkejä:

  

Tags