Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1200
images: 6886
youtube videos: 449
Files: 8
Groups: 1

Red Legion voittoon Teksasin NXL:ssä 2019

6.05.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Legioonalla nyt peräkkäiset voitot Euroopasta ja Yhdysvalloista

Red Legion voittoon Teksasin NXL:ssä 2019

NXL:n kauden toisessa osakilpailussa Teksasin Worth Forthissa nähtiin ennakkosuosikkien putoaminen, kun kukaan kauden avausturnauksen tiimeistä ei päässyt kärkikolmikkoon. Aftermath kompuroi pahasti, jääden alkusarjaan ja Edmonton Impact sekä Houston Heat jäivät sitten matkan varrelle sunnuntaina joukkuemäärän pienentyessä . Semifinaaleissa voittajiksi nousivat AC:Dallas sekä Moscow Red Legion.

Finaalissa AC: Dallasin onnistui voittaa ensimmäinen piste, mutta sen jälkeen Red Legion otti pisteen toisensa jälkeen, lyöden lopputulokseksi selkeät 6-1 luvut. Finaali oli jopa vähän tylsää katsottavaa, niin hyvin venäläiset onnistuivat. AC: Dallasille finaalitappio oli karvasta kalkkia, joukkueelta puuttuu edelleen se pro-turnauksen ykköspaikka vaikka tiimin onkin jo ehtinyt olla kärkikahinoissa mukana hyvän aikaa.

Teksasin pro-kärki

  1. Moscow Red Legion
  2. AC: Dallas
  3. San Antonio X-Factor
  4. Houston Heat

Kaikkiaan turnaus jäänee muistiin erittäin kovaksi muuttuneen kentän vuoksi. Pelättyjä hurjia sateita ei saatu, mutta kenttä ehti muuttua perjantaina sen verran pehmeäksi että kuivuttuaan muta kovettui erittäin epämiellyttäväksi syöksyttäväksi. Tämäkin vaikutti osaltaan siihen että kentän keskustaa käytettiin ratkaisuliikkeissä hyvin paljon.

Sarja jatkuu juhannuksena Philadelphiassa pelattavalla kauden kolmannella ja keskimmäisellä turnauksella.

Linkkejä:

Tags