Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1237
images: 7330
youtube videos: 450
Files: 8
Groups: 1

NXL:n Teksasin viikonloppu 2019

3.05.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Alueella tulvavaroitus

NXL:n Teksasin viikonloppu 2019

Kun Suomessa pelaillaan vielä takatalven kourissa, niin Yhdysvalloissa kausi on jo hyvässä vauhdissa. Viikonloppuna pelataan jo NXL:n toinen turnaus ja tällä kertaa näyttämönä on Texas Motor Speedway-moottorirata Fort Worthissa Teksasissa. Tosin sielläkään ei taideta selvitä ilman ongelmia sään kanssa, alueella on vielä ainakin tätä kirjoittaessa voimassa äkillisten tulvien varoitus, toivotaan että tapahtuma saadaan vietyä läpi ilman ongelmia.

Tapahtuman pro-kenttää  pääsee jälleen seuraamaan GoSportsin maksullisen webcastin kautta perjantaista sunnuntaihin. Normaaliin malliin alkusarjat pelataan kahden ensimmäisen päivän aikana ja sunnuntaina aamulla alkavat sitten pudotuspelit kymmenen parhaan joukkueen kesken.

Kauden avauksessa maaliskuussa voiton vienyt Edmonton Impact on jälleen suosikkina, tosin välissä Euroopan puolella pelatussa turnauksessa tuli tahra kilpeen, kun joukkue joutui tyytymään pronssifinaaliin. Vaikka tylsäksi menee, niin hyvinkin todennäköisesti finaalissa voidaan nähdä jälleen Impactin lisäksi Houston Heat, ellei sitten Moscow Red Legion onnistu murtautumaan viimeiseen peliin saakka. Joukkueet ovat kaikki eri lohkoissa, joten ensimmäiset kohtaamiset nähdään vasta sunnuntaina.

Tavallisten kärkitiimien lisäksi yksi erittäin mielenkiintoinen seurattava joukkue on San Diego Aftermath, jonka otti kolmospaikan ensimmäisessä pro-turnauksessaan. Jos tiimi nousee Teksasissakin jälleen sunnuntain jatkopeleihin, niin voinee jo sanoa että vanhaa järjestystä on järkytetty :).

Moscow Red Legionin lisäksti toinen mukana oleva eurotiimi MLKings taitaa valitettavasti olla vähän väärässä paikassa. Joukkue pelaa tänä vuonna euro- ja jenkkipelaajien sekoituksella, joten treenaaminen taitaa jäädä yhteen kertaan per turnaus eikä se tällä tasolla kyllä riitä. Tiimi jäi pahasti jalkoihin kauden avauksessa, toivotaan että tahti kuitenkin paranee. Yksikin voitettu matsi olisi iso buustaus.

Linkkejä nettilähetyksen seuraamiseen:

GoSports on julkaissut turnauksen alla koko joukon ennakkopätkiä eri tiimeistä, alla parit:

Edmonton Impact:

Houston Heat:

San Diego Aftermath:

 

Tags