Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1238
images: 7337
youtube videos: 450
Files: 8
Groups: 1

Suurpelin ilmoittautuminen alkaa maanantaina

user image 14.04.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Harrastepelit

Jämsään luvassa kuulasadetta elokuussa

Suurpelin ilmoittautuminen alkaa maanantaina

Tämän vuoden Suurpeli Jämsässä järjestetään lauantaina 17.8.2019. Jämsän Paintballin Anssi Mennala kertoo, että ilmoittautuminen käynnistyy pelin kotisivuilla Suurpeli.fi:ssä maanantaina aamulla klo 6.00 (jos tekniikka suo), joten innokkaimmat voivat olla virtuaalisessa jonossa valmiina että saa nimeä listaan ensimmäisenä :).

Tuttuun tyyliin pelimaksu nousee pelin lähestyessä portaittain, joten aiemmin ilmoittautumalla säästää. Ennakkoon ilmoittautujille on myös mahdollisuus varata .68 kaliiberin kuulaa edullisempaan hintaan kuin sitten paikan päällä.

Turva-alue vaihtaa paikkaa


Pelaajien taukoalue siirtyy tämän vuoden peliin, mutta uusi paikka on vielä vähän auki. Kuivurin edustaan tehdään kentälle muutoksia ja kun ne valmistuvat niin sen mukaan sitten päätöksiä onko turva-alue Konttikentällä, Kuivurille itsessään vai Vajassa.

Näin koko kaupunkialue saadaan jälleen pitkästä aikaa pelikäyttöön, kun viime vuosina siitä on käytetty osa turva-alueeseen.

Pelisysteemi


Nyt suunnitelmien mukaan kenttää kierretään entiseen malliin ympyränä, eli turva-alueen ympäri pääsee Kuivurin takaa joka tapauksessa, vaikka se olisikin sisältä sitten lepoalueena. Viime vuonna sumpun aiheuttanut kilpakentän kulma laajanee, kun huoltorakennuksen ohi pääsee myös sen toiselta puolelta Välimetsän ja Kuivurin lehden kohdalta.

.50 kaliiberin kuulaa


Uutena juttuna tämän vuoden Suurpelissä voi myös ostaa .50 kaliiberin kuulia. Pienemmät kuulat ovat kasvattaneet suosiotaan ja myös niiden varusteita alkaa löytyä vuokraamojen lisäksi harrastajiltakin, joten sillä lailla ne ovat aika luonnollinen lisä myös Suurpeliinkin tarjontaan.

Linkkejä:

Tuomas Kinnusen Sweat, Smoke & Paintballs-musiikkivideo viime vuoden pelistä:

 

Jani Leskinen
15/04/19 17:57:40 @jani-leskinen:

bigredcomethrough.png


Tags