Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1519
events: 1
images: 9723
youtube videos: 667
Files: 19
Groups: 1

SPBL:n sarjatiedote 2019

user image 5.04.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Lopullisten osallistumismaksujen eräpäivä toukokuun puoleenväliin

SPBL:n sarjatiedote 2019

Suomen Paintball-liitto on tiedottanut tarkemmin tulevan kauden yksityiskohdista. Mukana ovat infot mm. lopullisten osallistumismaksujen maksamista varten, jotka tänä vuonna pitää hoitaa 15.5.2019 mennessä. Tämä on vain muutamaa viikkoa ennen kauden alkua, joten sillä lailla koko sarjoihin osallistuvien joukkueiden määrä selviää varsin myöhään.

Uusi pelisysteemi kuitenkin mahdollistaa myös tiimien osallistumisen vain yksittäisillekin kierroksille, joten sillä lailla kauden mittaan voidaan nähdä - ja toivottavasti nähdäänkin - varsin eri kokoisia turnauksia, uudet joukkueet kun ovat loistaneet kisasarjoissa lähinnä poissaolollaan viime vuosina. 


Liiton tiedote:


SPBL Sarjatiedote 2019


SPBL uudistaa sarjat


SPBL uudistaa sarjojensa peluutussysteemiä kaudelle 2019. Jatkossa SPBLn turnaukset ovat avoimia kaikille kiinnostuneille joukkueille. Kaikkien joukkueiden ei tarvitse sitoutua siis koko kaudeksi sarjaan, mutta sarjan järjestämiseksi on minimijoukkuemääräksi asetettu 14 joukkuetta (ja enimmäismääräksi 20 joukkuetta/turnaus ajankäytöllisistä rajoituksista johtuen). Tämän lisäksi turnauskohtaisesti on tarjolla 6kpl yksittäisiä joukkuepaikkoja, maksimijoukkuemäärän ollessa turnauksessa yhteensä 20 joukkuetta. Turnauskohtaiset joukkuepaikat (1-6) jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä joukkueille ja joukkueiden tulee tällöin ilmoittautua kierrokselle kolme viikkoa ennen turnauksen ajankohtaa liiton puheenjohtajalle sähköpostitse (jani.leskinen@elisanet.fi).


Turnauksien peliformaatti vaihtelee hieman joukkuemäärien mukaan, mutta periaate on se että kaikilla joukkueilla on pelejä koko päivän ajan. Aamupäivällä pelataan alkusarjat joiden sijoitusten mukaan joukkueet jatkavat iltapäivällä joko "Liigalohkoon" tai "Divarilohkoon". Tämä muutos mahdollistaa sen että jokin "ylimääräinen" joukkue voi osallistua taitotasosta riippumatta turnaukseen ja saada iltapäivällä oman tasoisensa vastuksen. Lisäksi jo aiemmilla kausilla tasonsa stabiloineet joukkueet joutuvat testaamaan "päivän kuntonsa" ja jatkavat sitten iltapäivällä joko liiga- tai divaripisteistä kamppailua.Aamupäivällä peliformaatti on joko "mercy-3" tai paras kolmesta riippuen kokonaisjoukkuemäärästä. Iltapäivän lohkopeleissä peliformaatti on kuitenkin aina "mercy-3". Näin kaikille joukkueille tulee pelejä päivässä vähintään viisi (5), aamun alkusarjoissa lohkojen "round robin" ja iltapäivällä joko lohkojen "round robin" tai "double elimination" systeemillä. SPBL tarkentaa vielä lopullisen pelisysteemin ennen ensimmäistä turnaustaan.

Lopulliset turnauspäivämäärät sekä paikkakunnat

2.6. Rauma

29.6. Piikkiö

10.8. Kirkkonummi

14.9. Vierumäki

Lisäksi viimeisen turnauksen yhteydessä järjestetään 26. liigakauden loppujuhlat, jossa järjestetään palkintojen jako sekä Suomen Paintball-liiton valitsemien Suomalaisten paintball-vaikuttajien palkitsemiset.

Osallistumismaksut

Kauden 2019 lopullinen osallistumismaksu on kokonaisuudessaan 1300€ (4 x 325€), ja se tulee olla kokonaisuudessaan suoritettuna 15.5.2019 (tästä kokonaissummasta vähennetään etukäteen maksettava ennakkomaksu 500€/joukkue).

Mikäli joukkue ei ole maksanut vielä ennakkomaksua, on 500€ ennakkomaksu suoritettava SPBLn tilille 15.4.2019 mennessä ja loppuosuus maksusta viimeistään 15.5.2019.

Mikäli joukkueesi haluaa osallistua yksittäiseen turnaukseen, on turnauskohtainen osallistumismaksu 400€/turnaus (huom. edullisempi hinta turnauksissa mikäli sitoudut kerralla koko kaudelle). Ensimmäisen turnauksen irtojoukkueiden osallistumismaksun tulee olla SPBLn tilillä 15.5.2019 mennessä.

Maksuohjeet SPBLn tilille

FI16 1140 3000 4116 89 - Suomen Paintball Liitto ry
Viesti: Joukkueen nimi

Ilmoita lisäksi joukkueesi nimi, yhteyshenkilön nimi (sekä puhelinnumero + sähköpostiosoite josta tavoittaa) liiton puheenjohtajalle sähköpostitse jani.leskinen@elisanet.fi.

SPBL etsii tuomareita

Mikäli olet kiinnostunut tuomaritoiminnasta kaudella 2019, ole asiasta yhteydessä liiton tuomarivastaavaan Kai Siltalaan mahdollisimman pian sähköpostitse kai.siltala@elisanet.fi.mirorainio
06/04/19 13:09:19 @mirorainio:
Onko jonkinlaisista pallorajoituksista tietoa?
Jani Leskinen
06/04/19 20:08:12 @jani-leskinen:

Syytä varmasti käyttää samaa kuin Euro NXL, eli onkos 4 puikkoa? 


Tags