Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

News: 1337
events: 1
images: 9345
youtube videos: 440
Files: 18
Groups: 1

Suomesta joukkue yli 40-vuotiaiden paintballin maaotteluun

user image 3.04.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Kisat syyskuussa Amsterdamissa

Suomesta joukkue yli 40-vuotiaiden paintballin maaotteluun

Suomen miesten paintball-maajoukkue saa mukavalla tavalla seuraa, sillä tämän vuoden yli 40-vuotiaiden maajoukkueturnaukseen kasataan joukkue. Tapahtuma järjestetään syyskuun lopulla Hollannissa Amsterdamin NXL-turnauksen yhteydessä, joka on myös samalla NXL:n Euroopan kauden päätös. Edellisvuosista poiketen tuolloin pelataan myös naisten ja nuorten maajoukkueiden pelit, kun ne on aiemmin järjestetty pitkin vuotta jokainen erikseen. Miesten turnaus pelataan heinäkuussa Tšekissä Prahassa.

Joukkuetta kasaa Turun Dream Teamin Kai Siltala ja asiat alkavat olla hyvällä mallilla syksyä varten. Joitain pelipaikkoja on vielä avoinna.

Tapahtuman englanninkielisenä nimenä on ”Veterans,” mikä helposti vedetään usein johtopäätös että kyse olisi jollain tapaa sotilashenkilöiden turnauksesta, mutta kyseessä on siis nimenomaan yli 40-vuotiaista kasattujen tiimien kohtaaminen (Yhdysvalloissa tällaisista sarjoista käytetään usein nimeä ”Masters” ja ikärajoina on ollut vähän vaihdellen 35 ja 40 vuotta).

Tälle vuotta pelisysteemiksi on määritelty Race to 4, eli pelataan neljään pisteeseen. Joukkueiden maksimimäärä turnauksessa on kuusitoista ja kerrallaan otteluun voi olla ”puettuna” kymmenen pelaajaa, eli voi pyörittää kahta kokonaista ketjua.

Viime vuonna Veterans-turnaus järjestettiin Ranskassa Chartresin NXL-kisojen yhteydessä huhtikuussa ja mukana oli yksitoista maata eri puolilta Eurooppaa. Voittajaksi nousi tuolloin Venäjä, joka kukisti loppuottelussa Viron. Pronssia otti Saksan joukkue.

veterans2019.png

NopeaHopea
03/04/19 20:41:17 @nopeahopea:

Pitäisiköhän sitä lähteä isommalla porukalla pittaamaan &/ rytmiryhmäksi katsomoon?


Tags