Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1247
images: 7538
youtube videos: 456
Files: 9
Groups: 1

Red Legion voittoon NXL:n euroavauksessa Barcelonassa 2019

user image 31.03.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Miro Rainion Droogs Frankfurtille voitto 7-man sarjassa

Red Legion voittoon NXL:n euroavauksessa Barcelonassa 2019

NXL:n kauden ensimmäinen turnaus meni pro-kärjen osalta ennakkoepäilysten mukaan, kun Golden State Kings, Houston Heat, Edmonton Impact ja Moscow Red Legion voittivat kaikki omat alkulohkonsa ja etenivät sunnuntaille. Kaikille voitot neljännesfinaaleissa siitä ennakkosuosikit olivat kaikki semifinaalissa.

Siellä yhdistelmäjoukkue Golden State Kings vei Impactia 5-0 armosäännöllä, jota ei kyllä olisi odottanut tapahtuvaksi. Impact tosin näytti jo voittavan viidennen pisteen, mutta sitten rangaistus vei senkin mahdollisuuden. Legioonan ja Heatin kohtaaminen meni tasaisemmin, joukkueet väänsivät alkupelin pisteisiin 2-2, mutta sen jälkeen Legioona otti pelin hallintaansa, vieden voiton lopulta pistein 8-4.

Pronssipelissä joukkueet aloittivat – ratkaisupeleille normaaliin tyyliin – varovaisesti varsin hitailla pisteillä. Edmonton Impact meni johtoon ja Heatin ei onnistunut löytää avoimia puolustuksen murtamiseen, joten Impact keräsi pisteen toisensa jälkeen, lopputuloksen ollessa 5-1.

Finaalissa sitten ensimmäistä turnaustaan koskaan pelannut Golden State Kings jäi alussa Legioonan jalkoihin, tilanne oli 2-0 parin minuutin jälkeen. Pidemmässä kolmannessa pisteessä Kings pääsi pelaamaan 5 vs 3 ylivoimalla, mutta Legioona vei tämänkin pisteen läpijuoksun avulla. Sen jälkeen Legioona puolusti tiukasti ja Kings joutui puskemaan alivoimalla piipuihin, luovuttaen sitten tilanteeksi 4-0. Sen jälkeen Legioona viimeisteli armosäännön perusteella loppulukemiksi 5-0.

Pro-sarjan tulokset

 1. Moscow Red Legion
 2. Golden State Kings
 3. Edmonton Impact
 4. Houston Heat
 5. Breakout Spa
 6. Kyiv United
 7. Outrage
 8. Cologne Hurricanes
 9. Joy Division
 10. FiveStar Gandia
 11. Red Storm Moscow
 12. MLKings
 13. Stockholm Ignition
 14. Paris Camp Carnage
 15. PPArena Pilsen
 16. Ronholt Blast

Suomalaisedustusta


Suomesta reissussa oli täydellä joukkueella Old Hobos (mukana myös ulkomaalaisia pelaajia) pelaten 3. divisioonassa, jossa alkulohkosta irtosi yksi voitto neljästä pelistä. Sillä ei valitettavasti päässyt jatkoon ja loppusijoitus oli 21.

Helsinki Cyclonen Miro Rainio puolestaan pelasi semi-prossa saksalaisessa Droogs Frankfurtissa, sijoittuen 12. Lisäksi joukkueelle tuli voitto 7-man-sarjassa, tosin sunnuntaina pelattu sarja houkutteli tällä kertaa vain kaksi joukkuetta mukaan, mutta voitto on aina voitto :). BOS Paintballin Arto Ahokas pelasi 3. divisioonassa ranskalaisessa Scarface Tarbes-joukkueessa, joka pääsi jatkoon alkusarjastaan. Jatkopelien ensimmäisellä kierroksella (ocho finals) tuli kuitenkin tappio ruotsalaista Grin Stockholmia vastaan.

NXL:n eurosarja jatkuu toukokuussa Pariisissa. Sitä ennen alkukuusta järjestetään Yhdysvaltain NXL:n kauden toinen osakilpailu Teksasissa.

Linkkejä:

 

Tags