Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1512
events: 1
images: 9478
youtube videos: 641
Files: 19
Groups: 1

Paintball Extravaganza 2019 messut Yhdysvalloissa

user image 19.02.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kauppa ja teollisuus
paintball.fi

Eclipseltä Gtek 170R

Paintball Extravaganza 2019 messut Yhdysvalloissa

Isojen turnausten ja messujen merkitys tuotteiden julkaisuissa on pienentynyt edelleen kun firmat käyttävät omia some-kanaviaan, mutta edelleenkin ne tarjoavat mahdollisuuden tuoda tuotteita isomman ihmisryhmän nähtäväksi kerralla. Perinteisesti Yhdysvaltain itärannikolla järjestettävät Extravaganza-messut ovat muodostuneet isoimmaksi ihan vain paintballia koskeviksi messuiksi ilman mitään samaan aikaan järjestettävää turnausta tai muuta tapahtumaa.

Samalla kaavalla jatketaan tällä viikolla, kun kuudettatoista kertaa järjestettävä tapahtuma pyörähtää käyntiin Hyatt Regency-hotellilla Herndonissa Virginiassa. Kolmipäiväiset messut ovat avoinna tiistaista torstaihin ja ne ovat ns. ammattimessut, eli suunnattu alan yritysten edustajille. Vaikka kuluttajat eivät siis pääsekään tuotteita suoraan hypistelemään, niin videomateriaalia tullenee messuosastoilta reilusti.

Yllätyksiä voi tietysti tulla, mutta nyt näyttäisi että isoimmaksi julkistukseksi muodostuu Planet Eclipseltä tuleva uusi versio Gtekistä, eli Gtek 170R, jonka olemassaolo lipsahti (tai vuodettiin tarkoituksella :)) juuri ennen messujen alkua. Eclipse näyttää myös mieltyneen mekaanisen pelaamisen kasvamiseen, sillä mutkasta tulee mekaaninen versio - Gtek M170R - myös.

GTEK170r.jpg

Linkkejä:

Videolla messualueen läpikävelyä ennen avausta:

 

Tags