Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9095
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Paintballin maajoukkuetta kasaan kaudelle 2019

user image 13.02.2019
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Maajoukkue
paintball.fi

Maajoukkueturnaus heinäkuussa Prahassa

Paintballin maajoukkuetta kasaan kaudelle 2019

Suomen miesten paintball-maajoukkuetta ryhdytään jälleen kasaamaan tulevan kesän maajoukkueturnausta varten. Viime vuoden malliin projektia vetämässä ovat Miro Rainio ja Aleksi Peltonen, jotka järjestävät harjoitustapahtuman alkuvuodesta, josta sitten lähdetään kasaamaan joukkuetta. Ensimmäiset treenit kiinnostuneille pidetään Kotkassa sisällä kumisin reball-kuulin ja siitä sitten edetään säätilanteen mukaan kevään edetessä.

NXL on muuttanut maaotteluturnausten systeemejä siten, että miesten turnaus pelataan tänä vuonna Prahassa heinäkuussa, mutta kaikki muut (naisten, nuorten ja yli 40-vuotiaiden) kisat ovat kerralla Amsterdamissa syyskuussa, kun ne aiemmin pidettiin yksi kerrallaan. Miesten kisa on kerännyt selkeästi eniten joukkueita, joten sen puoleen muiden niputtaminen yhteen luo kyllä isomman oheistapahtuman, mutta luonnollisesti jakaa myös huomiota.

Maaotteluturnauksen lisäksi miesten joukkue osallistunee myös NXL:n normaaliin turnaukseen Xballissa, eli luvassa on sitten reissussa kahden turnauksen verran pelejä.



Tiedote:

Maajoukkue 2019


maajoukkue2019.JPG

Hyvä paintballkansa,

On taas se aika vuodesta, kun kesä alkaa lähestymään ja pelikamoja kaivetaan kaapista esille. Tämä on myös se aika, jolloin aletaan rakentamaan Suomen maajoukkuetta Prahassa 19-21.7.2019 järjestettävään Nations Cup turnaukseen.

Joukkueen rakentaminen tullaan aloittamaan jo helmikuun aikana, tavoitteena saada noin 8-10 pelaajaa, jotka ovat valmiita sitoutumaan treenaamaan pitkin kevättä ja alkukesää. Joukkueen päävalmentajana toimii edellisten vuosien tapaan Aleksi Peltonen, jonka avuksi haetaan myös henkilöitä niin huolto kuin valmennustehtäviinkin.

Tulevien viikkojen aikana tullaan järjestämään harjoitustapahtuma, jonne ovat kaikki tervetulleita. Ilmoitathan osallistumishalukkuudestasi etukäteen, jotta tapahtuman aika saadaan sovittua mahdollisimman monelle sopivaksi.

Miro Rainio           Aleksi Peltonen
0400619809         0503403646

Tagit