Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1147
Kuvat: 5586
Youtube-videot: 415
Tiedostot: 4

Suurpelin 2019 järjestelyt etenevät

18.12.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Harrastepelit

Pelipäivä selvillä

Suurpelin 2019 järjestelyt etenevät

Vuoden 2019 peinttipelikalenteri saa täytettä, kun Jämsän Suurpelin järjestelyissä on päästy niin pitkälle, että tapahtuman järjestämisajankohta on lyöty lukkoon. Vuoden suurin tapahtuma pelataan tuttuun tyyliin lauantaina ja päiväksi on valittu 17.8.2018. Peli on perinteisesti pelattu alkukuusta, mutta tällä kertaa isot yleisötapahtumat kattavat kaksi edellistä elokuun viikonloppua.

Jämsän Paintballin Anssi Mennala kertoo, että pelisysteemi pysyy ennallaan kolmen joukkueen hyökkäyksenä ja puolustuksena, jossa kenttää kierretään ympyrän muodossa. Pari vuotta kaupungissa ollut suoja-alue kuitenkin siirtyy joko Vajalle tai Kuivurille, jonne on tulossa kaupungin malliin merikontteja normaalien vuokrapelien taukoalueeksi. Jompaa kumpaa rakennusta käytetään siis pelaajien suojana, joten kenttä muuttuu sillä lailla aika tavallakin, varsinkin jos Vaja olisi pois pelistä, mutta Vajan mäki pitäisi edelleen vallata.

Viime vuonna aikamoiseksi pullonkaulaksi muodostunut kisakentän kulma muutetaan niin että kentän verkkoja nostetaan ylös isommalta alueelta, jolloin hyökkääjien eteneminen ei hyydy kapeaan ränniin. Lisäksi myös alue verkkojen ja huoltorakennuksen välillä voidaan ottaa myös mukaan peliin, jolloin alue entisestään levenee. Kaupungissa pelaaminen tulee sitten luonnostaan aivan erilaiseksi kun vuoden 2018 pelin turva-alueen paikka avautuu jälleen pelaamiselle, joten esim. monikerroksiselle Grandelle pääsee etenemään eri lailla kuin aiemmin.

Linkkejä:

Jani Leskinen
24/12/18 11:18:53 @jani-leskinen:

bigredonejoulu18-19_3.png


Tagit