Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1147
Kuvat: 5586
Youtube-videot: 415
Tiedostot: 4

NXL:n kauden 2019 kalenterit julki

28.11.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Yhdeksän turnausta yhteensä

NXL:n kauden 2019 kalenterit julki

Sekä Pohjois-Amerikan että Euroopan paintballin suurimpia turnauksia järjestävä National Xball League on julkaissut kerralla molempien sarjojen ensi vuoden kisakalenterinsa. Yhdysvalloissa jatketaan viidellä turnauksella maaliskuusta marraskuuhun ja Euroopassa samoin tämän vuoden tyyliin neljällä tapahtumalla maaliskuusta syyskuuhun.

nlxeurope2019.jpg

Euroopan puolelle toiseen turnaukseen jäänyt päivämäärän epävarmuus haittaa hieman kotimaan sarjojen suunnittelua, varmuutta pitäisi tulla vasta tammikuun 15. päivänä. SPBL on perinteisesti vältellyt omien turnaustensa asettamista samoille viikonlopuille, jotta suomalaisten joukkueiden osallistuminen onnistuu. Jos päivämäärät halutaan valita heti vuodenvaihteessa, niin käytännössä pitää sitten rajata molemmat viikonloput pois.

Järjestelypaikkakunnissa on muutoksia ja tällä kertaa turnauksia on jaettu laajemmin eikä Ranskassa pelata kahta kertaa. Englannin erittäin perinteinen turnaus jää myös pois, liekö Iso-Britannian euroeroon liittyvät epävarmuudet olleet mukana vaikuttamassa.

nxl2019.jpg

Yhdysvalloissa Atlantic City jää pois ja Philadelpia tulee tilalle, muuten mennään entiseen malliin, ajankohdatkin ovat melkein samat.

Linkkejä:

 

Tagit