Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1220
images: 7057
youtube videos: 449
Files: 8
Groups: 1

Houston Heat World Cupin voittoon ja mestariksi 2018

11.11.2018
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Jännitysnäytelmä erikoisen onnistuneella kenttälayoutilla

Houston Heat World Cupin voittoon ja mestariksi 2018

NXL: kausi on saatu päätökseen ja se saikin viimeiseen saakka mielenkiintoisen lopun Floridan Kissimeessä järjestetyssä World Cupissa, johon osallistui kaikkiaan yli 500 joukkuetta.  Ennakkosuosikki Edmonton Impact putosi jatkosta semifinaalissa Red Legionin viedessä matsin pistein 5-2. Jenkkilässä ns. turnauksen pronssipeliä ei pelata, joten Impact otti turnauksen kolmossijan alkusarjan tulosten perusteella ja ac Dallas sijoittui neljänneksi. Tämä jätti sitten finaaliin jännityksen päälle, sillä Houston Heat sai näin mahdollisuuden viedä mestaruus ihan kirjaimellisesti kalkkiviivoilla pitkin kautta hallinneelta Impactilta.

Finaali tarjosi todellisen jännitysnäytelmän, kun joukkueet väänsivät tasaisesti aina tilanteeseen 4-4, kun peliaikaa oli jäljellä vain reilu minuutti. Heat sai nopeasti kolme pudotusta ja Legioona siihen vielä rangaistuksen, jonka jälkeen piste ratkesi nopeasti. Legioona tuli sen jälkeen vauhdilla päälle, mutta Heat kesti rynnistyksen ja Heat vei voiton 5-4.

World Cupin pro-sarjan tulokset

 1. Houston Heat
 2. Moscow Red Legion
 3. Edmonton Impact
 4. ac Dallas
 5. San Diego Dynasty
 6. San Antonio X-Factor
 7. Los Angeles Ironmen
 8. Tampa Bay Damage
 9. Sacramento DMG
 10. Los Angeles Infamous
 11. Baltimore Revo
 12. Seattle Thunder
 13. P.C. Katana
 14. New York Xtreme
 15. Boom
 16. Scottsdale Elevation
 17. Seattle Uprising
 18. MLKings
 19. Chicago Aftershock
 20. Trademygun Outlaws

Sarja meni siis Houston Heatille, hopealle Edmonton Impact vain kahden pisteen erolla ja pronssille Moscow Red Legion.

Erikoisen snaken kenttälayout


Cupissa käytössä ollut kaksois-snake tai miksi rakennelmaa nyt nimittäisikään saisi jossain muodossa tulla vaikka vakiokäyttöön. Sivuttaissiirtymiset ja peruuttamiset olivat niin yleisiä ja toivat pelaamiseen mielenkiintoa, joten paluu perinteisempään snake-suojaan tuntuisi tähän verrattuna todella tylsältä. Itse asiassa parin snaken beamin lisääminen suojasettiin ei tuntuisi ollenkaan huonolta idealta, jos tästä saisi vieläkin monipuolisempaa.

nxl2018wclayout_3.jpg

Orange County Choppers


NXL sai medianäkyvyyttä koko lajille järjestämällä turnauksen yhteyteen Houston Heatin kautta yhteistyötempauksen Orange County Choppers –moottoripyöräpajan kanssa, josta kertova TV-sarja pyörii Suomessakin. OCC esitteli (enemmän tai vähemmän :)) paintball-teemaisen moottoripyörän ja firman työntekijät pelasivat muutaman näytösottelun keskuskentällä, joka miellytti kivasti yleisöä ja sai huomiota. Sarjan paintball-jakso tulee TV:stä Yhdysvalloissa alkuvuodesta 2019 ja varmaan nähdään Suomessakin jossain vaiheessa.

Linkkejä:

 

Tags