Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9095
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Houston Heat World Cupin voittoon ja mestariksi 2018

user image 11.11.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Jännitysnäytelmä erikoisen onnistuneella kenttälayoutilla

Houston Heat World Cupin voittoon ja mestariksi 2018

NXL: kausi on saatu päätökseen ja se saikin viimeiseen saakka mielenkiintoisen lopun Floridan Kissimeessä järjestetyssä World Cupissa, johon osallistui kaikkiaan yli 500 joukkuetta.  Ennakkosuosikki Edmonton Impact putosi jatkosta semifinaalissa Red Legionin viedessä matsin pistein 5-2. Jenkkilässä ns. turnauksen pronssipeliä ei pelata, joten Impact otti turnauksen kolmossijan alkusarjan tulosten perusteella ja ac Dallas sijoittui neljänneksi. Tämä jätti sitten finaaliin jännityksen päälle, sillä Houston Heat sai näin mahdollisuuden viedä mestaruus ihan kirjaimellisesti kalkkiviivoilla pitkin kautta hallinneelta Impactilta.

Finaali tarjosi todellisen jännitysnäytelmän, kun joukkueet väänsivät tasaisesti aina tilanteeseen 4-4, kun peliaikaa oli jäljellä vain reilu minuutti. Heat sai nopeasti kolme pudotusta ja Legioona siihen vielä rangaistuksen, jonka jälkeen piste ratkesi nopeasti. Legioona tuli sen jälkeen vauhdilla päälle, mutta Heat kesti rynnistyksen ja Heat vei voiton 5-4.

World Cupin pro-sarjan tulokset

  1. Houston Heat
  2. Moscow Red Legion
  3. Edmonton Impact
  4. ac Dallas
  5. San Diego Dynasty
  6. San Antonio X-Factor
  7. Los Angeles Ironmen
  8. Tampa Bay Damage
  9. Sacramento DMG
  10. Los Angeles Infamous
  11. Baltimore Revo
  12. Seattle Thunder
  13. P.C. Katana
  14. New York Xtreme
  15. Boom
  16. Scottsdale Elevation
  17. Seattle Uprising
  18. MLKings
  19. Chicago Aftershock
  20. Trademygun Outlaws

Sarja meni siis Houston Heatille, hopealle Edmonton Impact vain kahden pisteen erolla ja pronssille Moscow Red Legion.

Erikoisen snaken kenttälayout


Cupissa käytössä ollut kaksois-snake tai miksi rakennelmaa nyt nimittäisikään saisi jossain muodossa tulla vaikka vakiokäyttöön. Sivuttaissiirtymiset ja peruuttamiset olivat niin yleisiä ja toivat pelaamiseen mielenkiintoa, joten paluu perinteisempään snake-suojaan tuntuisi tähän verrattuna todella tylsältä. Itse asiassa parin snaken beamin lisääminen suojasettiin ei tuntuisi ollenkaan huonolta idealta, jos tästä saisi vieläkin monipuolisempaa.

nxl2018wclayout_3.jpg

Orange County Choppers


NXL sai medianäkyvyyttä koko lajille järjestämällä turnauksen yhteyteen Houston Heatin kautta yhteistyötempauksen Orange County Choppers –moottoripyöräpajan kanssa, josta kertova TV-sarja pyörii Suomessakin. OCC esitteli (enemmän tai vähemmän :)) paintball-teemaisen moottoripyörän ja firman työntekijät pelasivat muutaman näytösottelun keskuskentällä, joka miellytti kivasti yleisöä ja sai huomiota. Sarjan paintball-jakso tulee TV:stä Yhdysvalloissa alkuvuodesta 2019 ja varmaan nähdään Suomessakin jossain vaiheessa.

Linkkejä:

 

Tagit