Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1165
images: 5793
youtube videos: 415
Files: 4
Groups: 1

NXL:n World Cup 2018 viikonloppuna

8.11.2018
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Katsojan opas kauden päätökseen

NXL:n World Cup 2018 viikonloppuna

World Cup on käsillä, eli Yhdysvaltain kauden päättävä jättimäinen turnaus Floridassa on pääsemässä alkuun. Normaalista NXL-turnauksesta poiketen World Cupille on varattu ylimääräinen päivä, eli pelataan torstaista sunnuntaihin. Lisäpäivä helpottaa isojen joukkuemäärien ja syksyiltojen vähenevän valoisan ajan tuomia ongelmia ja mahdollistaa sen, että kaikki sarjat ehditään pelata loppuun vaikka tulisikin pieniä ongelmia. Luvassa on tuttuun tyyliin maksullista nettilähetystä keskuskentän peleistä torstaista alkaen.

Päätapahtumana on monieränä pelattava Xball, jossa on jo yksinään mukana yli 200 joukkuetta viidellä eri sarjatasolla pro:stä nelosdivisioonaan. Kaikkiaan tapahtuman tiimimäärä nousee jo yli 460:n ja numerot vielä paranevat tapahtuman edetessä, kun jatkosta pudonneet pelaajat kasaavat porukoita sivusarjoihin. Näissä mukana ovat niin suositut 5-man kuin 10-man turnaukset, kuin myös omansa pumppupelaajille sekä mekaanisten värikuula-aseiden sarjat.

Pro-sarjan mestaruuskamppailu on pääasiassa Edmonton Impactin ja Houston Heatin välinen, kun joukkueiden välillä on vain 25 pistettä Impactin hyväksi ennen Cupin alkua. Turnauksen voitosta saa 200 pistettä, joten lähellä ollaan. Impact vie mestaruuden jos sijoittuu Heattia paremmin, jos taas Heat voittaa, niin Impactin pitää myös olla finaalissa viedäkseen mestaruuden, kolmas sija ei enää riitä, joten joukkueet varmasti tarkkailevat toistensa edesottamuksia koko tapahtuman ajan.

Kolmannesta viidenteen sijaan majailevat ac Dallas, San Diego Dynasty ja Moscow Red Legion ovat 59 - 76 pisteen päässä kärjestä, joten jos kärkikaksikko romahtaa, niin mahdollisuudet ovat sielläkin vielä olemassa. Kahdenkymmenen joukkueen pro-tasolla alkusarjasta menee jatkoon neljästä lohkosta kaksi parasta jokaisesta sekä kaksi wildcard-tiimiä, eli parhaat kolmanneksi sijoittuneet.

Linkkejä nettilähetyksen seuraamiseen:

 

Tags