Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1190
images: 6573
youtube videos: 430
Files: 7
Groups: 1

Vironpeli tulee taas keväällä 2019

2.10.2018
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Harrastepelit

Peinttaajien kevätretket saavat jatkoa

Vironpeli tulee taas keväällä 2019

EDIT HUOM! Järjestäjän ilmoituksen (tammikuu 2019) mukaan Vironpeli 2019 jää valitettavasti pitämättä aikataulusyistä

Pienoisen tauon jälkeen näyttää siltä että harrastepelaajien kevätretki Viron suuntaan järjestetään jälleen ensi vuonna. Jämsän Paintballin Anssi Mennala kertoo, että tapahtuman on tullut sen verran paljon kyselyitä, että Viron puolen järjestelyistä vastaavan Adrenaliinin Jako Linkin kanssa päädyttiin kokeilemaan minkä verran kiinnostuneita löytyy ensi keväänä.

Tarkkaa järjestämispäivää ei ole lyöty lukkoon, mutta reissuun lähdetään tuttuun tyyliin kevään korvalla huhtikuussa. Lauantai on pelipäivä, perjantaina ja sunnuntaina reissataan Suomenlahden yli.

Vironpelin pelipaikka on tainnut useammin vaihtua kuin pysyä samana edellisvuoteen nähden, joten tälläkin kertaa järjestelijät käyvät läpi useita potentiaalisia alueita. Vuosien varrella pelejä on pidetty niin neuvostoaikaisissa tukikohdissa kuin vankiloissa sekä myös nykykäytössä olevissa viranomaisten harjoitusalueilla.

Yleensä peli on järjestetty kohtuullisen bussimatkan päässä Tallinnasta, mutta toisinaan on päädytty myös etelämmäksi. Tosin tällä kertaa Jämsän Paintballin tiedusteluryhmän reissut ovat tällä viikolla edenneet Pripjatiin Tšernobylin lähelle saakka :) (kuva alla):

vp2018_pripyat.jpg

Kuva: Anssi Mennala

Tuttu majoittumispaikka Hotelli Dzingel Tallinnassa on läpikäynyt aula- ja huoneremonttia, joten jos sinne päädytään, niin luvassa on uusittua pintaa.

Vironpeleissä on perinteisesti ollut pelaajia Baltian maista, Suomesta, Venäjältä ja satunnaisesti myös vähän kauempaakin, ainakin Ruotsista ja Valko-Venäjältä on ollut ryhmiä ja yksittäisiä tulijoita kauempaakin. Tapahtuma on ollut Viron vuoden suurin värikuulapeli ja siellä sen nimi onkin Estonian Big Game.

Lisäinfoja saataneen talven aikana tapahtuman lähestyessä.

Tags