Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1190
images: 6573
youtube videos: 430
Files: 7
Groups: 1

NXL Europen kausi 2018 päätökseen – Impact mestariksi

1.10.2018
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Cyclone semi prossa kahdeksanneksi, koko kauden kuudes

NXL Europen kausi 2018 päätökseen – Impact mestariksi

Ranskassa Pariisin lähellä Chantillyssä järjestetyssä NXL Europen kauden viimeisessä turnauksessa palattiin voisiko sanoa kauden alkutilanteeseen, kun finaalissa kohtasivat tiimit Atlantin takaa. Edmonton Impact ja Houston Heat, mutta tällä kertaa Impact vei voiton tasaisen alun jälkeen selkeästi 7-4.

Pro-sarjan kärki Paris-Chantillyssä

 1. Edmonton Impact
 2. Houston Heat
 3. Moscow Red Legion
 4. Joy Division

Voiton myötä Impact vei mestaruuden kahdella turnausvoitolla ja kahdella kakkossijalla, pelaten erinomaisen tasaista peliä koko kauden. Hopealle Houston Heat ja kolmanneksi Tontons Flingueurs.

Kaikkiaan turnaus oli erittäin mielenkiintoista seurattavaa, pro-sarjan alkusarjan peleistä löytyi useampi yllätystulos, kun ennakkosuosikit kärsivät tappioita. Aivan kärkitiimeistä uusiseelantilainen, mutta amerikkalaisilla pro-pelaajilla miehitetty Expendables koki kautensa pohjanoteerauksen, ollen lopputuloksissa vasta viidestoista. Samoin yleensä sunnuntaina mukana ollut PPArena Pilsen jäi tällä kertaa sijalle 14. Ainoastaan Impact selvisi alkusarjassa puhtaalla pelillä, mm. Red Legion ja Houston Heat joutuivat jännittämään jatkopaikkaa vain kahden voiton kanssa. B-lohkossa peräti neljä joukkuetta päätyikin nimenomaan kahteen voittoon, joten paikkojen jako meni sitten pisteiden laskuksi.

Yhtenä harvinaisuutena sunnuntaina nähtiin skandinaavinen neljännesfinaalipeli, kun norjalainen Ronholm Blast ja ruotsalainen Joy Division ottivat mittaa toisistaan. Joy Division vei matsin, mutta Blast pelasi kuitenkin vuoden parhaan turnauksensa, ollen ensimmäistä kertaa mukana sunnuntain jatkopeleissä.

Semifinaalissa nähtiin valitettavasti myös aikamoista sekoilua, kun Joy Divisionin ja Houston Heatin tiukassa matsissa ei oikein kukaan välillä tuntunut tietävän mikä oli tilanne ja pistetaulunkin tuloksia rukattiin ees-taas, mikä ei ikinä anna kovin hyvää kuvaa järjestelyistä. Matsi päättyi sitten Heatin voittoon 5-4. Täpärän tappion jälkeen Joy ei sitten saanut enää pronssipeliin taistelumieltä kasattua ja Moscow Red Legion vei sen pistein 5-0.

Cyclone


Helsinki Cyclonen pelaajat väänsivät jälleen itsensä jatkopeleihin sunnuntaille, alkusarjasta irtosi lohkon kakkossija kahdella voitolla, yhdellä tasapelillä ja yhdellä tappiolla. Sunnuntaiaamuna neljännesvälierissä vastaan tuli Cryptonomics, joka vei voiton pistein 4-0.

Turnauksen lopputulokseksi Cyclonenelle tuli näin kahdeksas sija. Sunnuntaipaikka paranteli sijoitusta sarjataulukossa, koko kauden lopputulokseksi tuli kuudes sija.

Nuorten maaottelut


Euroopan kauden viimeinen turnaus on ollut myös nuorten maaotteluiden järjestämispaikka ja tänä vuonna pelattiin kahdessa ikäryhmässä, kun U19 ja U16 kisasivat mestaruuksista.

U19 lopputulokset

 1. Venäjä
 2. Ranska
 3. Norja
 4. Etelä-Afrikka
 5. Iso-Britannia
 6. Puola
 7. Ruotsi
 8. Italia 

U16 lopputulokset

 1. Venäjä
 2. Ranska
 3. Ruotsi
 4. Puola
 5. Latvia

Linkkejä:

 

Tags