Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1190
images: 6573
youtube videos: 430
Files: 7
Groups: 1

NXL Europen kauden 2018 päätös viikonloppuna Ranskassa

28.09.2018
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Mukana Helsinki Cyclone

NXL Europen kauden 2018 päätös viikonloppuna Ranskassa

NXL:n Euroopan puolen kisasarja lähestyy loppuaan, kun tänä viikonloppuna pelataan kauden viimeinen turnaus Ranskassa Pariisin lähellä Chantillyssä. Suomesta reissussa on jälleen Helsinki Cyclone. Tapahtumaa pääsee jälleen seuraamaan perjantaista sunnuntaihin maksullisen webcastin kautta.

Helsinki Cyclone


Cyclone on ennen kauden päätöskierrosta toiseksi ylimmällä semi pro-tasolla sarjataulukossa kahdeksannella sijalla 195,28 pisteellä. Plus-miinus 30 pisteen sisällä on peräti seitsemän joukkuetta (semi prossa kierrosvoitosta saa sata pistettä), joten hyvällä tuloksella sijoitus voi petraantua kivasti.

Chantillyssä semi prossa näyttäisi olevan mukana 20 joukkuetta, joten neljästä viiden joukkueen lohkosta jatkoon menee jokaisesta kaksi parasta. Cyclonella vastaan tulevat englantilainen Lucky 15s Stafforshire, puolalainen Ranger Warsaw, hollantilainen Bad Boys Oss sekä ukrainalainen Kyiv United, jotka taitavat kaikki olla tuttuja vastuksia Cyclonelle tältä kaudelta.

Pro-sarjassa poisjäänti


Pro-sarjan systeemejä sotkee Emelya Red Storm, joka jää viime turnauksen malliin pois nytkin, joten mukana on seitsemäntoista joukkuetta. A-lohkossa on näin mukana vain viisi tiimiä. Jatkoon menevät kolmesta lohkosta kolme parasta joukkuetta kustakin sekä paras neljänneksi sijoittunut.

Sarjaa 50 pisteellä johtava Edmonton Impact joutui pitkästä aikaa kokemaan aikaisen poistumisen turnauksesta rapakon toisella puolella Chicagossa, joten nyt tietysti herää kysymys voisiko se toistua? Pro-sarjassa turnauksen kärkipaikasta on jaossa 200 pistettä, joten romahdus voisi vielä muuttaa mestaruustaistoa. Houston Heat ja Tontons Flingueurs ovat kolmen pisteen päässä toisistaan vaanimassa.

Pro-sarjan perjantain otteluohjelmaa:

paris_1.jpg

Nuorten maajoukkueturnaukset


Viime vuoden malliin kauden päätöksen yhteydessä pelataan myös nuorten maajoukkueturnaukset U19 ja U16 –ikäryhmissä. U19 otti jo hieman varaslähtöä pelaamalla ison osan peleistään torstaina. Kahdeksan maan turnauksessa mukana ovat tällä kertaa Iso-Britannia, Norja, Ruotsi, Etelä-Afrikka, Italia, Venäjä, Ranska ja Puola.

U19 turnauksen finaali pelataan perjantaina illalla ja se on todennäköisesti nähtävissä nettilähetyksen kautta pro-sarjan pelien päätyttyä. U16:sta kohdalla infot loistavat puuttumisellaan eikä joukkueitakaan ole netissä esitelty, joten toivotaan ettei sarja ole peruuntunut.

u19.jpg

--------------

Linkkejä nettilähetyksen seuraamiseen:

 

 

Tags