Kimmo Kainulainen

Location:

Location: Lahti
Zipcode:
Country: FI

Stats

Blogs: 1190
images: 6573
youtube videos: 430
Files: 7
Groups: 1

Mekano Cupin kauden päätöskierroksen tulokset 2018

23.09.2018
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball

Mestariksi Andres Naur, kierrosvoittoon Mika Sinisalo

Mekano Cupin kauden päätöskierroksen tulokset 2018

PH Paintballin kenttä Urheiluopistolla Vierumäellä toimi jälleen näyttämönä, kun Mekano Cupin kauden ratkaisuista saatiin pelata varsin mukavassa syyssäässä edellisyön myrskytuulten onneksi ohitettua alueen ilman vaurioita.

Kolmannella kierroksella pelattiin niin, että joukkueet arvottiin kolmasti ja kaikille tuli 18 peliä. Voittoon nousi Mika Sinisalo (kuvassa keskellä), kakkoseksi Paavo Kettu (vasemmalla) ja kolmanneksi Tomi Ylisaukko-oja. Sijoitukset menivät varsin tarkalle, kaikille tuli päivän mittaan kymmenen voittoa ja kaksi kärkipaikkaa jouduttiinkin ratkomaan 1 vs 1-pelillä eliminaatiopisteidenkin mennessä tasan.

 mekano2018_3_tulokset_001.jpg

 


Kolmannen kierroksen myötä saatiin myös sarjan kausi päätökseen. Mestaruuden vei Andres Naur (kuvassa keskellä) 25 voitolla, hopealle Mika Sinisalo (vasemmalla) 24 voitolla ja pronssille Sakari Tikkinen 23 voitolla.

mekano2018_3_tulokset_002.jpg 

Päijät-Hämeen Paintball ry:n järjestämissä Mekano Cupeissa pelattiin pitkin vuotta kolme turnausta, jotka järjestettiin metsä-, konsepti- ja ilmatäytteisillä kentillä. Pelisysteemissä mukaan lähdetään yksilöinä ja joukkueet jaetaan painotetusti arpomalla useamman kerran per turnaus. Tämä yhdistettynä tiukkoihin varuste- ja kuularajoihin mahdollistaa kokeneempien ja uudempien harrastajien pelaamisen samoissa joukkueissa ja onkin tuonut kahden vuoden järjestämisaikanaan koko joukon uusia pelaajia kokeilemaan turnauspelaamista, mikä on huomattavasti helpompi tie kuin kasata kokonaan omaa uutta joukkuetta.


Kauden päätteeksi arvottiin myös PaintBusterin lahjoittamia tavarapalkintoja ja PH Paintballin huiveja kaikkien sarjassa mukana olleiden kesken, niin pelaajien kuin tuomareidenkin. Arpaonni toi pääpalkintona olleen Emek-merkkaimen Patrik Pehkoselle ja kuulalaatikon Sakari Tikkiselle (kuvissa alla).

mekano2018_3_tulokset_004.jpg

mekano2018_3_tulokset_003.jpg

Tags