Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9093
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Suurpelin 2018 alustava kartta julki

user image 25.07.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Harrastepelit
paintball.fi

Kenttää käytellään monipuolisesti

Suurpelin 2018 alustava kartta julki

Suurpelin lähestymisestä kertoo normaaliin tyyliin erilaisten pelielementtien valmistuminen, joista yksi aika iso juttu on pelialueen kartta. Vaikka muutokset ovatkin viime hetkeen saakka mahdollisia, niin systeemi näyttää aika valmiilta.

Pelisuunta siis vaihtuu viime vuotisesta, mutta muuten mennään samalla peruspelisysteemillä, eli hyökkääjä etenee lippupaikalta toiselle numerojärjestyksessä, saaden sitä enemmän pisteitä mitä enemmän lippuja kaatuu ja kentän voi kiertää vaikka useamman kerran jos vain siinä onnistuu.

Lippuja on kaikkiaan yhdeksän ja niiden paikat ohjaavat peliä voimakkaasti ja toimivat yhtenä polttopisteenä, johon periaatteessa kaikkien pelaajien kannattaa keskittyä. Käytännössähän pelaajat toki levittäytyvät pitkin kenttää ja kaikesta selostamisesta huolimatta osa osallistujista todennäköisesti ei tiedä mistä pisteitä saa, joten joukkueiden johdon pelipäivän aikainen pelaajien ohjaaminen nousee isoon arvoon. Varsinkin kauempana respoista olevien lippujen kohdalla se joukko pelaajista, joka aktiivisesti keskittyy lippuihin, todennäköisesti ratkaisee pelin.

Hyökkääjä aloittaa pelin kaupungin pohjoispuolelta ja ensimmäinen lippu on niin lähellä hyökkääjän respaa että se mitä todennäköisimmin saadaan vallattua, joka sitten laukaisee liikkeen pitkin kenttää. Seuraavaksi suunnataan sitten Röllikylän läpi aivan pelialueen rajalla ja sitten Lentokentälle, jonka jälkeen palataan jälleen kaupunkiin ja sieltä suunnataan sitten Vajan suuntaan. Kenttään pääsee siis tutustumaan monipuolisesti, jos vain hyökkääjien suunnitelmat toimivat :).

Kartta jaetaan pelipaikalla paperisena pelaajille, joten sitä ei tarvitse itse printtailla.

Linkkejä:


Karttaa klikkaamalla avautuu isompi versio:

SP18.jpg

Tagit