Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1146
Kuvat: 5583
Youtube-videot: 415
Tiedostot: 4

Maajoukkue neljännesvälieriin saakka ja Cyclonen pelit alkuun Englannissa

6.07.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Cyclonen ensimmäinen päivä 1-1-0

Maajoukkue neljännesvälieriin saakka ja Cyclonen pelit alkuun Englannissa

Suomen miesten paintballin maajoukkue pääsi jälleen neljännesvälieriin saakka, eli samaan vaiheeseen kuin viime vuonnakin. Tällä kertaa jatkopelien ensimmäisellä kierroksella tuli vastaan Ranska, joka osoittautui paremmaksi luvuin 4-0.

Suomen loppusijoitus on siis sijoilla 5.-8., ilmeisesti kuudes, vaikkakaan virallisia tuloslistoja ei vielä ole julkaistu. Maaotteluiden semifinaalit pelataan perjantaina illalla, vastakkain ovat Norja ja Venäjä sekä Ranska ja Yhdysvallat. Finaali ja pronssipeli sitten heti perään. Niitä pääsee mitä ilmeisemmin katsomaan maksumuurin takaa Gosports.comissa.


cyclone_logo.pngNXL-turnauksen toiseksi ylimmällä sarjatasolla semi pro:ssa kisaavan Cyclonen turnauksen ensimmäinen päivä eli perjantai meni 1-1-0, eli tuloksena yksi voitto ja yksi tasapeli. Cyclone aloitti tasapelillä ukrainalaista Kyiv Unitedia vastaan pistein 3-3. Voitto tuli belgialaisesta Breakout Spa 2:sta luvuin 4-2.

Alkusarjan pelit jatkuvat lauantaina niin ikään aamuvuorossa, jolloin Cyclonelle vastaan tulevat ensin Amsterdam Heat ja toisena Ranger Warsaw. Peleistä ei taida tulla streamia, mutta tuloksia voi seurata tulostaulusta:

Semi pro:ssä jatkoon menee kolme parasta joukkuetta per lohko, eli kolmella voitolla pääsee ainakin sunnuntaille, kahdella menee tarkemmaksi, tosin sitten tasapelistä saatava piste on avittamassa.

Tagit