Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1146
Kuvat: 5583
Youtube-videot: 415
Tiedostot: 4

Elektro Cupin toisen kierroksen tulokset Vierumäeltä 2018

1.07.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Voittoon Henri Leskinen

Elektro Cupin toisen kierroksen tulokset Vierumäeltä 2018

Elektro Cupin kauden toinen turnaus pelattiin aurinkoisella Vierumäellä, jossa pelaajat ottivat mittaa toisistaan kuudentoista pelin verran. Tällä kertaa voiton vei Henri Leskinen, kakkoseksi Joni Laakso ja kolmanneksi Harri Koskela. Kaikki ottivat päivän mittaan kymmenen voittoa. Eroja etsittiin ensin eliminaatiopisteistä ja sitten toinen ja kolmas sija jouduttiin ratkaisemaan 1 vs 1 -pelillä, tai tällä kertaa kahdella, kun ensimmäinen yritys päättyi molempien pelaajien yhtäaikaiseen eliminoitumiseen.

Päijät-Hämeen Paintballin järjestämässä Elektro Cupissa kisataan yksilöinä siten, että joukkueet muodostetaan päivän mittaan useamman kerran painotetusti arpomalla. Tasoeroja pienennetään myös hieman sillä että kokeneemmat pelaajat saavat käyttöönsä vähemmän kuulaa. Perinteiseen kisapelaamiseen nähden osallistuminen on helppoa kun ei tarvitse kasata omaa joukkuetta ja pelisysteemi tarjoaa myös uusille pelaajille kevyemmän ensiaskeleen kisakentille.

Kahden osakilpailun jälkeen sarjakärjessä on Joni Laakso 22 voitolla, kakkosena Juuso Haaman 19 voitolla ja jaetulla kolmossijalla Tero ja Paavo Kettu molemmat 16 voitossa.

Sarja päättyy kauden kolmanteen kisaan 26.8.2018 Vierumäellä.


Keskellä voittaja Henri Leskinen (Urho), toiselle sijalle (oikealla) Joni Laakso (Jämsän Paintball) ja kolmanneksi Harri Koskela (PH Paintball).

elektro2018_2_uutinen_002.jpg

Tapahtumassa nähtiin myös kentällä yhtä aikaa peräti kolme isä-poika-paria, mikä on aika poikkeuksellista :). Vasemmalla Tero ja Paavo Kettu, keskellä Jani ja Henri Leskinen sekä oikealla Harri ja Roni Koskela.

elektro2018_2_uutinen_001.jpg

Kimmo Kainulainen
03/07/18 13:07:48 @kimmo-kainulainen:

Valokuvagalleriaa turnauksesta:


Tagit