Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9089
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Paintballin SM-liiga ja 1. divisioona viikonloppuna Vierumäellä

user image 29.06.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Neljä asiaa seurattavaksi kauden toisessa turnauksessa

Paintballin SM-liiga ja 1. divisioona viikonloppuna Vierumäellä

Suomen Paintball-liiton kauden toinen kierros on käsillä ja se pelataan lauantaina Vierumäellä Urheiluopistolla olevalla PH Paintballin kentällä. Kisat aloittaa SM-liiga jo aamusella noin klo 8.15 ja iltapäivällä sen jälkeen pelataan 1. divisioonaa, jonka aloitusajankohta riippuu liigan kestosta.

Neljä asiaa seurattavaksi Vierumäellä:


1. Sää


Sääennuste lupailee sateiden väistyvän perjantain jälkeen, mutta lämpötilakäyrät eivät näytä nousevan kovin kesäisiin lukemiin, vaikka ihan pahimmalta sentään taidetaan välttyä. Varsinkin aamusella taidetaan tarvita tarkkuutta kuulavalinnoissa ja niiden säilytyksessä, jotta pelit eivät mene piippujen putsaamiseksi herkän kuulan kanssa.


2. Englannin kenttäpohjaa


Vierumäellä on luvassa kisaamista samalla kenttälayoutilla kuin millä maajoukkue pääsee pelaamaan ensi viikolla Englannissa pelattavassa maaotteluturnauksessa.

Pelaajan saaminen ehjänä snake-laitaan vaikuttaisi varsin tärkeältä. Jos snake jää vain toisen tiimin haltuun niin eteneminen puoleen kenttään on varsin vauhdikasta ja tarjoaa etua. Telttalaidassa taasen puolen kentän neljä telttaa ovat täsmälleen samoissa paikoissa kuin Piikkiön kierroksellakin, joten alusta on sillä lailla tuttu, tosin nyt kulmasta sentään löytyy pieni teltta vähän hidastamaan etenemistä.


3. Fieldfighterin voittoputki


Fieldfighterilla on mahdollisuus lyödä oma SM-liigan voittoputkensa, sillä takana on kaksi voittoa viime kauden viimeisistä turnauksista sekä tämän kauden aloituksen voitto Piikkiöstä. Aiemmin joukkue on pystynyt kolmeen peräkkäiseen voittoon.

Jos Vierumäeltä tulee voitto, niin samalla FF pääsisi tasoihin SM-liigan pisimmän voittoputken kanssa, joka on samoin neljä turnausta. Urho voitti vuonna 2006 kaikki neljä osakilpailua ja Helsinki Cyclone kausilla otti peräkkäiset neljä kausilla 2015-2016.


4. Vatos Locos


Ensimmäisen täyden kautensa SPBL:n sarjoissa aloittanut Vatos Locos jäi Piikkiössä viimeiseksi, mutta se ei taida kertoa koko totuutta joukkueen potentiaalista. Vastustajilta kuului kommentteja erinomaisesta syndipelaamisesta, joten talvitreenaus on tainnut jäädä erinomaisesti selkärankaan.

Sijoitus olisi voinut Piikkiössä olla myös aivan toinen, sillä tiimi otti siellä alkusarjassa yhden voiton, tasapelin ja tappion kutakin. Tämä toi lohkon kolmossijan, mutta tie-breikeissä jouduttiin menemään sitten listassa niin pitkälle, että piti vertailla pelien päättymisaikoja, jotta sijoitus ratkesi. Pienellä muutoksella joukkueelle olisi siis voinut myös irrota ylemmän jatkosarjan paikka, ehkäpä Vierumäellä?


 

Tagit