Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1137
Kuvat: 5492
Youtube-videot: 412
Tiedostot: 4

Houston Heat voittoon Teksasin NXL:ssä 2018

7.05.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Finaali Ranskan turnauksen toisinto

Houston Heat voittoon Teksasin NXL:ssä 2018

NXL:n Teksasin turnaus päättyi samaan tyyliin kuin viimeisin Euroopan turnaus muutama viikko sitten Ranskassa, eli finaalissa kohtasivat Houston Heat ja Edmonton Impact. Jatkoajalle ei tällä kertaa tarvinnut mennä, mutta tiukka matsi kulki myös edellisen kohtaamisen tyyliin, tiimien ottaessa pisteitä suunnilleen vuorotellen aina tilanteeseen 3-4 Heatin johtaessa. Sen jälkeen Impact näytti jo pääsevän jälleen tasoihin, mutta Heatin pelaajan onnistui napata piste 1 vs 2-tilanteesta oltuaan alivoimalla. Impact ei kuitenkaan luovuttanut ja otti nopean pisteen, joten matsin ratkaisu jäi viimeiselle minuutille. Impact puski keskiviivan yli, mutta Heatin puolustus kuitenkin piti viimeiset sekunnit ja tilanteeksi jäi 5-4 Heatin hyväksi peliajan päättyessä.

Pro-sarjan kärjen tulokset Teksasista

  1. Houston Heat
  2. Edmonton Impact
  3. ac Dallas
  4. Moscow Red Legion

Finaali oli mukavaa katsottavaa, mutta toinen merkittävä matsi oli Impactin peli Moscow Red Legionia vastaan semifinaalissa, josta varmasti puhutaan pitkään. Legioona oli saanut suunnitelmansa ja alkujaot sellaiseen malliin että hallitsevilta mestareilta menivät pasmat aika totaalisesti sekaisin. Impact pääsi peliin mukaan oikeastaan vasta 6-1 tappiotilanteessa, onnistuen välttämään armosääntötappion niukin naukin.

Tämän jälkeen ”momentum swing” toi Impactille kolme pistettä ilman vastausta. Legioona otti aikalisän mutta sekään ei auttanut, Impact pääsi kaventamaan 6-5 tilanteeseen kun aikaa oli jäljellä puolitoista minuuttia ja sen jälkeen tasoitus tuli noin 40 sekunnin pisteen jälkeen. Viimeiseen pisteeseen lähdettäessä aikaa oli 48 sekuntia ja Legioona hoiti vuorostaan puskemisen, päästen useammalla pelaajalle Impactin kenttäpuoliskolle, mutta puolustus piti ja Impactin pelaajan onnistui päästä vastustajan summerille kun peliaikaa oli jäljellä vain sekunti tai pari.

Varsin uskomaton matsi, se että Impact ylipäätään pääsi takaisin peliin mukaan oli jo temppu, mutta voitto noin huonon alun jälkeen kertoo siitä että joukkue ja pelaajat ovat aidosti ammattilaisia, jotka eivät anna periksi huonossakaan tilanteessa.

NXL jatkaa kauttaan seuraavaksi Euroopan puolella Prahassa toukokuun viimeisenä viikonloppuja ja jenkkisarjan seuraava osakilpailu on puolestaan juhannuksena Atlantic Cityssä.

Linkkejä:

  

Tagit