Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9090
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

BOS Paintball viikonloppuna Italian CPS-turnauksessa

user image 23.03.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Luvassa nettilähetys

BOS Paintball viikonloppuna Italian CPS-turnauksessa

Järvenpääläinen BOS Paintball reissaa viikonlopuksi Italiaan, jossa eri puolilla Eurooppaa pelattava Champions Paintball Series eli CPS starttaa kautensa ”Living the Dream”-turnauksellaan Roomassa. Ihan kesäsäätä ei matkaanlähtijöille ole luvassa, mutta elohopean pitäisi kivuta jopa viiteentoista eikä öisin suinkaan ole pakkasta :).

Kotisivujen mukaan ilmoittautuneita on kolmisenkymmentä joukkuetta viidellä eri sarjatasolla, jotka on sillä lailla sopivan sekavasti nimetty ettei ihan saman tien aukea mikä mahtaa olla tasojen keskinäinen arvostusjärjestys :). BOS on mukana League One-tasolla, Topballissa sekä Shoot2:ssa, jossa pelataan kahden pelaajan tiimein.

CPS:stä uumoiltiin jossain vaiheessa Millennium Series-sarjan (nykyisin NXL Europe) haastajaa, mutta turnaukset eivät ole kasvaneet ainakaan vielä kovin suuriksi. NXL Europen tälle kaudelle tuomat muutokset eivät välttämättä kuitenkaan ole kaikkien mieleen, joten tämä vuosi voi tuoda CPS:lle uusia mahdollisuuksia. Tällä kertaa mukana on kuitenkin tsekkiläinen ML Kings, joka pelaa sekä NXL:n että NXL Europen ylimmällä tasolla.

Tapahtumasta on ennakkotietojen mukaan luvassa nettilähetystä sekä lauantailta että sunnuntailta. Lähetyksen osoitetta ei vielä tätä kirjoittaessa ole ilmoitettu, mutta CPS:n Facebook-sivua seuraamalla se varmaan viimeistään lauantaiaamusta selviää.

Linkkejä:

 

Tagit