Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1134
Kuvat: 5383
Youtube-videot: 411
Tiedostot: 4

Impact voittoon NXL:n avauksessa Vegasissa 2018

12.03.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Uudet suojien ensimmäinen turnaus osoittautui menestykseksi

Impact voittoon NXL:n avauksessa Vegasissa 2018

Vegasista ei löytynyt pysäyttää Edmonton Impactille, sillä joukkue voitti kaikki turnauksen pelinsä. Finaalissa kaatui tuttu vastustaja San Francisco X-Factor pistein 6-1 ja sitä ennen semifinaalissa San Diego Dynasty 6-0. Tämä on aikamoinen osoitus joukkueen tasosta, kun molemmat voitot olivat käytännössä nk. armosäännön kuuden pisteen voittoja, mutta Impact jätti finaalissa viimeisen pisteen ottamatta ja antoi peliajan umpeutua.

Pro-sarjan kärjen tulokset Las Vegasista


  1. Edmonton Impact
  2. San Antonio X-Factor
  3. San Diego Dynasty
  4. Baltimore Revo

Ehkä hieman yllättäen Impact kävi lähimpänä tappiota sunnuntaiaamun matsissaan ac Dallasia vastaan. Siinä Dallas otti alussa kolmen pisteen johdon ja peli meni todella tiukille kun Impact joutui hyökkäämään väkisin. Tasoitus kuitenkin tuli viimeisellä minuutilla ja voittopiste meni Impactille kirjaimellisesti viimeisellä sekunnilla, kun joukkue ei suostunutkaan odottelemaan jatkoaikaa vaan pelasi voitosta riskeistä huolimatta.

Uusi suojasetti tuo vaihtelua


Tähän turnaukseen käyttöön otetut uudet suojat osoittautuivat positiivisen mielenkiintoisiksi, kentän keskusta oli huomattavasti monipuolisemmin pelattavissa kuin ison W-suojan aikaan. Mielenkiinnon myös luulisi pysyvän yllä kun suojien paikat ja asennotkin ovat muuteltavissa aivan eri malliin kuin viime vuosina yhden ison suojan kanssa. Jo julkaistuissa kenttälayouteissa isoja suojia on myös viety varsin kauaskin keskiviivasta, joten kokeilunhalua tuntuisi olevan myös, mikä lupailee hyvää loppukautta ajatellen.

Scottsdale Elevation jatkoon ensimmäisessä pro-turnauksessaan


Sarjan laajennus neljällä joukkueelle aiheutti puhetta ennen kauden alkua. Turnauksen kaksi viimeistä sijaa menivät kuitenkin vanhoille pro-tiimeille, joten sillä lailla tasoero ei liene mitenkään mahdoton. Toki totuttelu uuteen vauhtiin tuntui olevan hetkittäin hankalaa joillekin tulokkaille, mutta erittäin positiivisena yllätyksenä Scottsdale Elevation väänsi itsensä sunnuntain jatkopeleihin, joten ei uusille pro-joukkueille kovin usein satu, kun nettilähetyksessä moneen kertaan todettiinkin.

NXL jatkaa kauttaan toukokuussa Teksas Open-turnauksella, mutta sitä ennen luvassa on NXL Europen kauden avaus ja kaikkien aikojen ensimmäinen turnaus Chartresissä Pariisin lähellä Ranskassa huhtikuussa.

Linkkejä:

  

Tagit