Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1134
Kuvat: 5383
Youtube-videot: 411
Tiedostot: 4

EPBF:ltä malliksi kenttäpohjia uusilla suojilla

5.03.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Uusia suojia käytetty keskiviivan lisäksi pitkin kenttää

EPBF:ltä malliksi kenttäpohjia uusilla suojilla

European Paintball Federation (EPBF) on julkaissut useamman kenttälayoutin, joissa on käytetty tämän vuoden suojien ns. upgrade kittiä. Uudet suojat kieltämättä tuovat vaihtelua parin vuoden ison W-suojan käytön jälkeen, varsinkin kun isoja uutuuksia on joissain vaihtoehdoissa pistetty myös hyvinkin kauas kentän keskiviivasta.

W ja muutkin käytössä olleet isot keskisuojat kieltämättä loivat kenttiin omanlaisensa vakiomallin johon on viimeisen vuosikymmenen aikana totuttu, joten nyt sitten opetellaan kentänlukua vähän uusiksi. Joidenkin pelaajien tuttu pelipaikka kentällä menee varmasti jatkossa aika uusiksi, eli on vain pakko sopeutua siihen ettei sitä kohtuu varmaa aloitusmestaa enää olekaan olemassa.

Layouteista on mainittu että ne ovat EPBF:n 5-man -käyttöön, joten nähtäväksi jää käyttääkö NXL tai NXL Europe näitä. Pohjat tarjoilevat kuitenkin vaihtoehtoja treenaamiseen ja pienemmille turnauksille, ennen kuin isojen sarjojen kaudet ehtivät niin pitkälle että niiden käyttämiä pohjia on tarjolla useampia.

Linkkejä:

epbl2018_layout_1.jpg

 

Tagit