Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1411
events: 1
images: 7585
youtube videos: 477
Files: 18
Groups: 1

Extravaganza-messuilla julki uusia värikuula-aseita

user image 19.02.2018
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Tekniikka ja varusteet
paintball.fi

Kilpailijat julkaisevat uutuudet samana päivänä

Extravaganza-messuilla julki uusia värikuula-aseita

Yhdysvaltain itärannikolla Virginiassa tällä viikolla järjestettävillä Paintball Extravaganza-messuilla nähdään tänä vuonna ainakin pari korkean profiilin uutuusmutkaa, kun sekä yhdysvaltalainen DYE että englantilainen Planet Eclipse ovat ilmoittaneet julkistavansa uuden värikuula-aseen 20. päivä helmikuuta.

Normaaliin tyyliin molemmista uutuuksista on tihkunut tietoja joko vahingossa tai tarkoituksella, joten etukäteishypetys on päässyt hyvään alkuun. Täyttä kuvaa ei taida kummastakaan olla kuitenkaan vuotanut, joten messujen avajaispäivälle jää sentään jotain julkistettavaakin teknisten yksityiskohtien lisäksi :).

Vuosittain järjestettävät Paintball Extravaganza-messut ja konferenssi ovat nk. ammattitapahtuma, eli sisään pääsevät vain yritysten ja lehdistön edustajat. Tästä messut saavat jatkuvasti palautetta kiinnostuneilta harrastajilta, mutta se jättää näytteilleasettajille paremmin aikaa palvella tukkuasiakkaita ja toisaalta myös nykysysteemillä lukuisat videot tuovat eri firmojen uutuudet hyvin nopeasti nettiin näkyviin. Samassa yhteydessä valmistajat usein järjestävät myös erilaisia kursseja omien tuotteidensa

Linkkejä:

Teaser-videoita:

Tags