Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9095
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

SPBL:n ennakkoilmoittautuminen kaudelle 2018 päättymässä

user image 15.02.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Huhut tuomassa ja viemässä joukkueita

SPBL:n ennakkoilmoittautuminen kaudelle 2018 päättymässä

Suomen Paintball-liiton tulevan kesäkauden sarjojen viimeinen ennakkoilmoittautumispäivä on tänään 15.2.2018. Sarjoihin ilmoittaudutaan maksamalla 500 euron etumaksu. Ennakkoilmoittautumisen jälkeen sarjoja aletaan muodostaa ja liitto tiedottaa suunnitelmista mahdollisimman pian.

Joukkuetilanteen selvittyä selviävät myös koko kauden lopullisten osallistumismaksujen suuruus eri sarjatasoille (arviot etukäteen olivat 1300-1400 euroa). Mikäli loppusumma ei miellytä, voi ennakkoilmoittautumisen rahat saada takaisin, jos peruu seitsemän päivän sisään kirjallisesti liiton hallitukselle siitä kun varsinaiset maksut selviävät. Lopullisia maksuja ei voi oikein etukäteen varmoiksi laskea, koska turnausten järjestelykulut pysyvät varsin vakiona ja isot joukkuemäärien vaihtelut tietysti jakavat ne joko isompiin tai pienempiin osiin.

Edelliskauden joukkuelistoihin nähden huhut ovat sekä tuomassa uusia joukkueita että viemässä vanhoja, joten tilanne alkaa selvitä kunhan liiton puolella ehditään tutustua maksaneiden listoihin.

Linkkejä:

 

Tagit