Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9090
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Polarin Reball-halli jälleen auki Kotkassa

user image 16.01.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Avajaispelit viikonloppuna

Polarin Reball-halli jälleen auki Kotkassa

Eteläisen Suomen tämän talven paintball-pelimahdollisuudet paranevat kivasti, kun Polar Paintball Gamesin reball-halli Kotkassa aloittaa jälleen toimintansa ja nyt päästään pelaamaan uudella alustalla. Mika Klemola Polar Paintballista kertoo, että viime talveen nähden nyt on saatu asennettua keinonurmi, kun talkooporukka väänsi jokusen ympäripyöreän päivän mattorullien kanssa viime viikolla.

Testipelit saatiin pelattua viime viikonloppuna ja ensimmäiset avoimet treenit järjestetään tulevana viikonloppuna. Jatkossa avoimet pelit alkavat pyöriä viikonloppuisin ja lisäksi tarjolla on treeniaikaa tiimien omille harjoituksille.

Kasvihuoneeseen rakennetulla kentällä on pelitilaa täyden kisakentän pituudelta ja leveyttä noin 19 metriä, eli ns. puolen kentän treenailu onnistuu hyvin. Hallin valaistusta parannellaan vielä, jolloin iltapelitkin onnistuvat. Käyttöön tulee alkuun noin 14000 kumista reball-kuulaa ja määrä kasvaa vielä myöhemmin. Reball-pelailuun aika erottamattomasti kuuluva kuulien keräily hoituu työnnettävillä kärryillä.

Kuvat: Mika Klemola

Linkkejä:

polarreball2018_001.jpg

 

Tagit