Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1134
Kuvat: 5383
Youtube-videot: 411
Tiedostot: 4

Impact World Cupin voittoon 2017

5.11.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Samalla varmistui myös kolmas mestaruus putkeen

Impact World Cupin voittoon 2017

Maailman kovatasoisin paintball-turnaus eli World Cup on saatu pelattua Yhdysvaltain Floridassa. Pro-finaalissa nähtiin samat joukkueet kuin kauden aloituksessa Las Vegasissa, kun Edmonton Impact ja San Diego Dynasty taistelivat tiensä kauden viimeiseen peliin.

Kauden alkuun nähden lopputuloksiin saatiin kuitenkin eroa. Tällä kertaa Impact määräsi tahdin aloituksessa, mennen alussa 4-0 johtoon. Sen jälkeen Dynasty pääsi mukaan peliin, kaventaen tilanteen 4-3 kun peliaikaa oli jäljellä minuutin verran. Impact kuitenkin kesti Dynasty rynnäkön ja vieden finaalin voiton, ottaen kauden toisen turnausvoittonsa. Samalla voitto oli myös toinen World Cupin voitto putkeen.

World Cupin pro-kärki

  1. Edmonton Impact
  2. San Diego Dynasty
  3. San Antonio X-Factor
  4. Los Angeles Infamous

Edmonton Impact oli jo varmistanut vuoden sarja mestaruuden ennen finaaliakin, ottaen näin kolmannen NXL:n mestaruuden putkeen.

Nettilähetyksessä nähtiin myös Helsinki Cyclonen Miro Rainio, joka pelasi Xball-sarjan nelosdivisioonassa Miami Lost Boys-tiimissä. Finaalissa Project Mayhem vei voiton pistein 4-3, tosin tasoitus ja jatkoajalle pääsy jäi vajaan sekunnin päähän Lost Boysin loppuhetken rynnäkössä.

Linkkejä:

 

Tagit