Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1134
Kuvat: 5383
Youtube-videot: 411
Tiedostot: 4

Tilastoja SPBL:n kaudelta 2017

16.10.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Pelit ja pisteet yhteen kaikista turnauksista

Tilastoja SPBL:n kaudelta 2017

Suomen Paintball-liiton kauden tilastojen tekeminen on jäänyt vähän myöhäiseksi, mutta tässä niitä jälleen tulee. Alla olevissa taulukoissa joukkueiden edesottamukset on kartoitettu koko kauden ajalta, eli kunkin tiimin riviltä löytyvät koko kauden kaikkien otteluiden yhteenlasketut tulokset sekä yksittäisten tiimien kohtaamiset eriteltyinä.

Taulukoista saa isommat versiot omiin ikkunoihinsa klikkaamalla. Joukkueet on listattu lopullisten sarjataulukoiden mukaiseen järjestykseen, voittaja ylimpänä.

2017_smliiga_tilastot.PNG

SM-liigassa Fieldfighter nousi ainoana yli sadan tehdyn pisteen ja voitettujen pelien määrä oli myös aivan omilla luvuillaan, mikä on tietysti odotusten mukaista kun sarjataulukoissakin piste-ero nousi aikamoiseksi.

Liigassa mentiin tänä vuonna lohkosysteemiin, joten eri joukkueiden keskinäisten pelien määrä saattaa vaihdella aika paljon reilummin kuin aiemmin, eivätkä jotkut joukkueet itse asiassa kohdanneet kertaakaan koko kauden aikana, mikä ei tietysti ole aivan ihanteellista.

2017_1divisioona_tilastot.PNG

1 divisioonassa pelattujen pelien määrät pysyivät paljon tasaisempina yksilohkoisen alkusarjan ja sen vuoksi, että kaikki tiimit pääsivät ainakin jossain vaiheessa kautta myös jatkopeleihin. BOS-Classic teki plus-miinus-tilastossa eniten pisteitä ja päästi selkeästi vähiten.

2017_2divisioona_tilastot.PNG

2 divisioonassa nähtiin poikkeuksellinen kausi kun Polar Paintball ja Horna pelasivat joka kerta finaalissa, joten heillä keskinäisten kohtaamistenmäärä nousee ihan omalle tasolleen. Neljä turnausvoittoa vei tietysti Polarin pelien voittomäärän selkeästi myös omalle luvulleen.


Tilastot löytyvät jatkossa myös sarjataulukkojen yhteydestä. 

Virheet ihan mahdollisia :)

Tagit