Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9093
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

NXL:n Chicago Open viikonloppuna

user image 6.09.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Nettikatsojan opas kauden neljänteen turnaukseen

NXL:n Chicago Open viikonloppuna

Kun Suomessa tulevana viikonloppuna lopetellaan kautta Vierumäellä, niin Yhdysvalloissa National Xball League pitää omien sarjojensa toiseksi viimeisen turnauksen. Chicago on jenkkilässä perinteinen kisapaikka, mutta tämä on itse asiassa ensimmäinen kerta kun NXL järjestää siellä tapahtuman. Chicagon ja syksyn yhdistäminen näyttäisi olevan menestys (aiemmin Chicagossa pelattiin usein juhannuksena), mukaan on tulossa yli 200 joukkuetta, mikä tekee siitä suurimman koskaan neljännen turnauksen, joka on usein jäänyt vuoden pienimmäksi. Luvassa on jälleen maksullista webcastia perjantaista sunnuntaihin, jossa seurataan keskuskentän tapahtumia.

Mestaruus yhä avoinna


Tänä vuonna pro-sarjasta ei ole löytynyt yhtä hallitsijaa, sillä kaikissa kolmessa aiemmassa turnauksessa on löytynyt eri voittaja. Hallitseva mestari, kanadalainen Edmonton Impact pitää kärkipaikkaa pelattuaan tasaisimmin, mutta yllättäen ei ole onnistunut voittamaan tänä vuonna ainuttakaan osakilpailua, joten nälkä lienee jo kova. Lähimpänä vaanivat San Antonio X-Factor ja Houston Heat.

Nettilähetys käyntiin perjantaina


Tuttuun tyyliin GoSports lähettää maksullista nettistreämiä perjantaista sunnuntaihin. Valtaosa näytettävistä peleistä on pro-sarjaa, sunnuntaina sekaan tulee sitten myös divisioonien finaalipelejä, mikäli aikataulujen kanssa ei jouduta ongelmiin.

Maksullisten lähetysten lisäksi tapahtumasta on viimeisimmissä turnauksissa lähetetty myös ilmaisia pätkiä mainosmielessä NXL:n ja GoSportsin Facebook-sivuilla. Lisäksi teknisten ongelmien osuessa kohdalle pelejä on toisinaan voinut seurata ilmaiseksi Facebookin kautta kunnes ongelmat on saatu korjattua.

Linkkejä lähetyksen seuraamiseen:

 

Kimmo Kainulainen
08/09/17 16:38:49 @kimmo-kainulainen:
Otteluaikataulut julkaistu, NXL jätti ne viime tinkaan koska osa tiimeistä joutunee jäämään pois, lentoliikenteen ollessa sekaisin hurrikaanin takia: https://paintball-players.org/scores/L316/E5524/schedule_255_8.html

Tagit