Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9096
Youtube-videot: 589
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Millennium Seriesin kauden päätökseen myös junnuturnaus

user image 31.08.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Käytössä pienemmät .50 kaliiberin kuulat

Millennium Seriesin kauden päätökseen myös junnuturnaus

Eurosarja Millennium Seriesin kauden päätöksen yhteyteen oli jo aiemmin suunniteltu nuorten maajoukkueturnaus (”U19” 16-19 vuotiaille), mutta sen lisäksi mukaan on tulossa myös turnaus vieläkin nuoremmille. Chantillyssä Pariisin lähellä syyskuun puolessa välissä pelattavassa World Cupissa nähdään myös U16 Cup, joka on suunnattu nimensä mukaisesti alle 16-vuotiaille, alarajaksi on asetettu 12 vuotta.

Maajoukkueturnauksista poiketen U16 Cupin järjestää Federation Francaise De Paintball, eli Ranskan paintball-liitto. Turnaus pelataan syyskuun 16. päivänä eli lauantaina kolmen pelaajan joukkuein kahteen pisteeseen (finaalit kolmeen pisteeseen) ja se käyttää erilaisen pelaajamäärän johdosta omia erillisiä kenttiään muusta turnauksesta poiketen.  Järjestäjä tarjoaa varusteet, käytössä ovat mekaaniset mutkat sähköboxeilla ja 0,8 litran kuitupulloilla.

Vain kymmeneen joukkueeseen rajattu tapahtuma on toki varsin pieni, mutta se taitaakin olla pienoinen koepallo tulevaisuutta ajatellen. Junnuturnausten lisääminen tekisi Millenniumista enemmän koko perheen jutun, tarjoten yhteistä tekemistä myös sellaisille joilla ikä ei vielä oikein riitä varsinaiseen turnaukseen osallistumiseen. Jos se osoittautuu menestykseksi, niin jatkoa seurannee.

Linkkejä:

u16cup.jpg 

u16field.jpg

u16field2.jpg

Tagit