Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9097
Youtube-videot: 590
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

PH Generationsin divarikuulumisia 2017

user image 14.06.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Divarikuulumisia
paintball.fi

Junnupelaajien esiinmarssi

PH Generationsin divarikuulumisia 2017

Kirkkonummen 2. divisioonakierroksella liiton sarjojen ensiesiintymisensä teki PH Paintballin toinen tiimi PH Generations. Siellä mukana on useampi PH:n uuden kaartin pelaaja junioreiden muodossa, joiden pelit sujuivat varsin mallikkaasti.

Paintball.fi haastatteli tiimin puuhamiestä Tero Kettua:


Kimmo Kainulainen: PH Generations oli Kirkkonummella ensimmäistä kertaa liiton sarjoissa ja mukana oli joukko nuoria pelureita, jotka keräsivät varsin positiivista huomiota. Ketäs kaikkia on mukana?

Tero Kettu: Joukkue oli täydellinen paketti veteraaneja (Janne "Jaku" Kuivasniemi, Joakim Hedberg, Antti Rantanen) ja junnutehtaamme ensimmäinen tuotantoerä (Jasu Matikainen (13 v), Iivo Rantalainen (12), Paavo Kettu (10)).

Isojen poikien ikiä en muista ;)

spbl2017knummi_2div_007.jpgMistä idea tiimin kasaamiseen lähti?

Ei sinänsä sen erikoisemmin, seurassa oli nippu pelaajia jotka halusivat kisoihin kokeilemaan. Osa vain sattui olemaan vähän tavallista nuorempia :)

Pojat olivat kyllä jo kohtuu menestyksekkäästi olleet mukana BPS kierroksilla, joten tämä oli luonnollista jatkumoa kovempiin peleihin.

Pientä värväystä piti suorittaa että saatiin järkevästi rivit täytettyä mutta onneksi vuosien varrella kontakteja on saanut kehitettyä.

Junnut ovat siis olleet turnauksissa mukana ennenkin, mutta jäikös heille divariturnauksesta minkälainen fiilis?

Pieni pettymys tiukan pronssipelin jälkeen (1-2) mutta yleisfiilis koko joukkueella oli loistava hienon alkusarjan jälkeen.

Urhon ja BOSin kellistäminen alkuun sekä tiukka tappio Hornalle todistivat että joukkue on ihan tosissaan mukana.

spbl2017knummi_2div_009.jpgOnkos junnujen kanssa kisatessa otettava jotain semmoista huomioon mikä ei aikuisten kanssa ole tarpeen?

Ehkä patistaa hieman normaalia enemmän suojien käytössä, toiset voisivat lähteä kentälle vaikka pelkässä t-paidassa :)

Nuorten kanssa on ehkä helpompikin työskennellä, pelaajat ovat vastaanottavaisempia neuvoille ja suunnitelmanmuutoksille. Henkistä tukea ehkä kaipaavat enemmän.

Miten PH:n junioritoiminta on tänä keväänä lähtenyt käyntiin, onkos näkyvissä lisää uusia pelaajia?

Ehkei SPBL sarjoihin ehdi enää mukaan tälle kaudelle uusia kasvoja, mutta muuten kasvu on ollut mukavaa. Tässä vaiheessa kautta meillä on nämä kolme kisaavaa junioria plus kymmenen seuran jäsärin maksanutta aktiivista junnujäsentä ja vielä kymmenkunta vakiintunutta junnupeleissä satunnaisesti käyvää. Sitten tietty yksittäisiä kokeilijoita silloin tällöin vielä kaupanpäälle.

spbl2017knummi_2div_008.jpgTalvella pyrittiin pitämään joka viikko pieniä harjoituksia ja saatiinpa muutamaan otteeseen sisäpelikenttä aikaiseksi. Niistä saatua satoa ollaankin nyt korjattu mukavasti.

Kiitokset haastattelusta ja toivotaan että junnutoiminta vain kasvaa jatkossakin.

Kiitokset itsellesi lajin näkyvyyden ylläpidosta, ja sen kasvun eteen jatkamme työn tekemistä!


Linkkejä:

spbl2017knummi_2div_041.jpg 

spbl2017knummi_2div_001.jpg

spbl2017knummi_2div_002.jpg

spbl2017knummi_2div_011.jpg

spbl2017knummi_2div_012.jpg

Tagit