Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9096
Youtube-videot: 589
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Mekano Cupin toisen kierroksen tuloksia

user image 4.06.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Heinolassa oteltiin tällä kertaa Varikkokentällä

Mekano Cupin toisen kierroksen tuloksia

Päijät-Hämeen Paintballin järjestämän Mekano Cupin toinen osakilpailu on pelattu Heinolan Hevossaaressa. Kyseessä on rennon ilmapiirin turnauspelaamista, jossa osallistujat jaetaan arpomalla joukkueisiin, eli mukaan lähteminen on huomattavasti helpompaa kuin perinteisiin turnauksiin osallistuminen. Käytössä on lisäksi pieneen boxiin rajattu kuulamäärä ja vain mekaaniset värikuula-aseet, eli ilmassa on kuulaa sillä lailla harvakseltaan verrattuna sähköaseisiin, joka sopii sarjan henkeen hyvin.

Ensimmäisellä kierroksella pelattiin Hevossaaren metsäkentällä ja tällä toisella kierroksella siirryttiin viereiselle kentälle, eli nk. Varikkokentälle, joka on rakennettu erilaisista konteista kohtuullisen tasaiselle nurmelle. Osallistujat jaettiin kolmeen joukkueeseen ja päivän mittaan ehdittiin pelata 24 peliä, joten kaikille tuli pelattavaa kuudentoista matsin verran.

Toisella kierroksella kymmenessä voittossa olivat osallisina Sakari Tikkinen, Ilja Shvetsov, Eeli Rantanen ja Kimmo Kainulainen. Yhdeksän voittoa ottivat Keke Sjöblad ja Samppa Perkiö. Kahdeksan pisteen ryhmään pääsivät Jarmo Tyni, Hannu Tätilä, Antti Rantanen ja Tero Pekkola.

Kokonaistilanteessa johdossa kahden turnauksen jälkeen on Ilja Shvetsov 21 pisteellä, jaetulla kakkostilalla ovat Eeli Rantanen ja Samppa Perkiö 19 pisteellä. 17 pisteessä ovat Jussi Onttonen ja Hannu Tätilä.

Sarja päättyy lauantaina heinäkuun 1. päivänä Vierumäen Urheiluopistolla olevalla kentällä järjestettävään turnaukseen.

Toisen kierroksen kärkeä (osa ehti jo lähteä) Kuva: Tero Kettu

mekano2017_2_uutinen_001.jpg

Tagit